@GOTI, trochę to dziwne, że Twoje Tungsramy były kiepskie, bo masa opinii na forach przeróżnych jest jak najbardziej pozytywna (sam je testowałem zaledwie w Hondzie z chińskimi reflektorami, ale było o wiele lepiej i kumpel właśnie kupił do E39 i sobie chwali). Oczywiście ta opinia mnie nie zniechęci, a jak się okaże lipa to się zmieni

@Biały - dzięki wielkie za opinię, zdjęcia nie musisz robić, bo postojówki powinny jutro już być u mnie. Cieszy mnie fakt, że świecą biało, a nie z niebieskawą poświatą jak ledy, a jeżeli chodzi o homologację, ważne, że jest na pudełku, ważne, że zwykła całoszklana to się żadna kontrola nie skończy szybką wymianą żarówek
A na koniec niespodzianka, odpaliłem auto po pracy (po 22-ej), światełka włączam i tu error-spaliła się żarówka od mijania hehehe, chyba wykrakałem, że marzy się zmiana światełek

Jutro przed robotą podjadę do odpowiedniego sklepu w okolicy. Koszt 49zł za H7 Tungsram +120% czyli cena jak na Alle z wysyłką, a ryzyko mniejsze (wiem, że przez aplikację mobilną można to taniej dostać, ale k... nie wiem jak to zrobić, a kupowałem już przez komórkę

)