[C] -radzizdo- 2.0 BiTURBO 195KM Innovation OPC Line 2014
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
[C] -radzizdo- 2.0 BiTURBO 195KM Innovation OPC Line 2014
Oto przed Państwem mój najnowszy nabytek
Pojazd z lipca 2014r. Kupiony z przebiegiem 450km. Te 450km byly to kilometry zrobione po wystawach samochodowych na których Opel prezentował swoje modele. Jednym słowem wersja wymaxsowana. Ten maly przebieg, sprawił ze kopiłem ten samochód w cenie samochodu używanego z pełną 2 letnia gwarancja. Zdjecia nie sa najlepszej jakości, lecz u nas od poniedziałku leje jak z cebra, wiec zrobiłem kilka fotek na "szybko" telefonem. Jak się rozpogodzi to zrobię nowe zdjęcia, normalnym aparatem.
click
Pojazd z lipca 2014r. Kupiony z przebiegiem 450km. Te 450km byly to kilometry zrobione po wystawach samochodowych na których Opel prezentował swoje modele. Jednym słowem wersja wymaxsowana. Ten maly przebieg, sprawił ze kopiłem ten samochód w cenie samochodu używanego z pełną 2 letnia gwarancja. Zdjecia nie sa najlepszej jakości, lecz u nas od poniedziałku leje jak z cebra, wiec zrobiłem kilka fotek na "szybko" telefonem. Jak się rozpogodzi to zrobię nowe zdjęcia, normalnym aparatem.
click
Ostatnio zmieniony 12 gru 2014, 20:54 przez radzizdo, łącznie zmieniany 4 razy.
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
ABS, ESP +, podgrzewane i sterowane elektrycznie fotele, poduszki powietrzne (kierowca, pasażer, boczne), elektr. i podgrzewane lusterka, komputer pokładowy,Radio Navi 950, instalacja głośnomówiąca (bluetooth), klima automatyczna (2 strefowa), podgrzewana kierownica, kierownica wielofunkcyjna, dach panoramiczny, czujniki deszczu, pakiet sport, sportowe fotele, system Start/Stop, swiatla do jazdy dziennej (LED), BiXenon skretne, halogeny przeciwmgielne, automatyczne światła awaryjne, tempomat, felgi 19 cali, sport/tour program, czujniki parkowania, tylna kamera... reszta jest po niemiecku gdzie nie potrafię znaleźć polskiego odpowiednikanorris_85 pisze:Czekając na fotki w pogodny dzień może napiszesz coś nt wyposażenia?