Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cns80 pisze:Jak nie masz gniazda, w które go możesz wpiąć to nie
TZ?
Nie masz zakładki AUX i gniazda to nie uruchomisz tego. Zakładkę AUX można uruchomić OP-COMem nawet jak gniazda nie ma. Ale musisz fizycznie posiadać gniazdo. Jak go nie masz to koledzy z forum Ci to polutują za kilka stówek. Chyba nawet w temacie kolegi Flora było opisane jak i co lutować.
Jak chcesz mieć pewność to wyjmij radio (4 cienkie gwoździe albo 4 cienkie śrubokręty) i sprawdź czy masz tam takie gniazdo.
Nie jestem pewien bo sam nie mam, ale wydaje mi się że to jest takie gniazdo (takie nie oznacza że konkretnie to). Tylko podobnych gniazd w tym radiu jest chyba 2 lub 3.
rafant4011 pisze:zakładki AUX nie mam.
czy takie gniazdo powinienem posiadać? ObrazekObrazek
Na początek trzeba sprawdzić czy radio ma elektronikę odpowiedzialną za wejście liniowe, a można to zrobić rozkręcając je lub aktywując złącze AUX - szczegóły.
Witam, czytałem na różnych forach i nie mogłem się doczytać. Jak mógłbym bez wielkich modyfikacji auta, podłączyć do niego zewnętrzne urządzenie (telefon, MP3) żeby z niego słuchać muzyki w aucie. Pod ręcznym znalazłem wejscie na mini jack i próbowałem do niego podłączyć telefon ale wtyczka była luźna, po wyjęciu gniazda zobaczyłem ze nie jest do niczego podłączony. Czy idzie to gniazdo gdzieś podłączyć ?
Witam, widzę, że kolega Sig_Man jest nieobecny od dłuższego czasu. Potrzebuję pomocy w instalacji/aktywacji AUX w DVD90 NAVI. Czy, któryś z forumowiczów mógłby mnie skontaktować z Sig_Man? Ewentualnie czy ktoś inny z Warszawy byłby w stanie pomóc mi w powyższym temcie? Pozdrawiam
Sig_Man pewnie częściej zagląda na forum Vectry niż tu.
Aktywację przeprowadzi Ci każdy kto posiada interfejs diagnostyczny, a jak chwilę poszukasz to znajdziesz tu kilka osób w Twojej okolicy.
Pytanie tylko czy posiadasz odpowiednią elektronikę w radiu i czy nie będzie potrzebne dokładanie elementów.