KMY - Astra J 2.0 CDTI, Cosmo, 165KM, 2013, automat
KMY - Astra J 2.0 CDTI, Cosmo, 165KM, 2013, automat
Auto sprowadzone z Niemiec, po lekkich naprawach blacharskich, ale przyjemnie się jeździ.
Przebieg 2000 km, auto poekspozycyjne, opony wielosezonowe Goodyear.
Radio Navi 900, tapicerka skóra + materiał, koła 225/50R17.
Silnik A20DTH, skrzynia AF40-6.
Z ciekawostek to podgrzewana kierownica
Fotele obydwa z przodu mają pełną regulację łącznie z odcinkiem za plecami + podgrzewanie.
Światła biksenony z AFL, muszę przyznać, że nawet ładnie się zmieniają z długich na mijania w automacie.
Dla mnie największą przyjemnością jest automat a na drugim miejscu silnik. W połączeniu daje przyjemność z jazdy. Przy wyprzedzaniu odchodzi jak strzała
Przebieg 2000 km, auto poekspozycyjne, opony wielosezonowe Goodyear.
Radio Navi 900, tapicerka skóra + materiał, koła 225/50R17.
Silnik A20DTH, skrzynia AF40-6.
Z ciekawostek to podgrzewana kierownica
Fotele obydwa z przodu mają pełną regulację łącznie z odcinkiem za plecami + podgrzewanie.
Światła biksenony z AFL, muszę przyznać, że nawet ładnie się zmieniają z długich na mijania w automacie.
Dla mnie największą przyjemnością jest automat a na drugim miejscu silnik. W połączeniu daje przyjemność z jazdy. Przy wyprzedzaniu odchodzi jak strzała
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, 13:06 przez kmy, łącznie zmieniany 5 razy.
Ten brąz, to taki bardziej złoty niż wiśniowy, to pierwsze zdjęcie trochę w kiepski warunkach świetlnych było robione. Dodałem jeszcze dwa z zewnątrz.
Kolorek oczywiście ważniejszy jest dla mojej żony, ale mnie też przypadł do gustu. Przynajmniej nie ginie w tłumie modnych już jakiś czas szarości, grafitów, srebrnych i czarnych.
Kolorek oczywiście ważniejszy jest dla mojej żony, ale mnie też przypadł do gustu. Przynajmniej nie ginie w tłumie modnych już jakiś czas szarości, grafitów, srebrnych i czarnych.