Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamilkb pisze:Witam wszystkich. Chcialem zapytac czy jest taka mozliwosc zamontowania zderzakow OPC do Zafiry B z przed liftu? Chodzi mi o te prawdziwe zderzaki OPC a nie te poliftowe. A dokladniej chodzi o przod tyl progi i lampy przod. Prosze o pomoc:D
Tak, jest Kolega mój zakładał w ZB 2006r.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2015, 18:17 przez Tunio999, łącznie zmieniany 1 raz.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
Ponieważ w święta zaliczyłem małą stłuczkę. Gość nie zauważył zafirki na parkingu podczas cofania. Dobrze, że byłem blisko auta, bo chciał spier...
Ponieważ zderzak jest do spawania lub wymiany zastanawiam się nas wymianą na wersję opc line ( jest też pomysł na dołożenie dokładki zderzaka).
Mam takie pytanie. Mam przednie czujniki parkowania. Czy muszę szukać zderzaka z otworami pod czujniki, czy można je wyciąć, czy pozostać przy dokładce?
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Może ktoś podrzucić, gdzie dostanę jakąś fajną dokładkę za rozsądne pieniądze.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308