Opel Zafira B 7 osobowy 2006 rok STAN BDB - Grudziądz
Moderator: Tunio999
-
davids80
Opel Zafira B 7 osobowy 2006 rok STAN BDB - Grudziądz
Witam.
Przymierzam się do zakupu Opla Zafiry B. Nie chciałbym przekraczać budżetu 16 tyś. zł.
Przeglądając różne oferty trafiłem m.in. na tą:
Opel Zafira B 7 osobowy 2006 rok STAN BDB
Co o niej sądzicie. Akurat do Grudziądza mam około 66km więc mógłbym udać się na "jazdę próbną"
Przymierzam się do zakupu Opla Zafiry B. Nie chciałbym przekraczać budżetu 16 tyś. zł.
Przeglądając różne oferty trafiłem m.in. na tą:
Opel Zafira B 7 osobowy 2006 rok STAN BDB
Co o niej sądzicie. Akurat do Grudziądza mam około 66km więc mógłbym udać się na "jazdę próbną"
Ostatnio zmieniony 05 sty 2015, 08:30 przez davids80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Flora
Coś jest nie tak z tym ogłoszeniem. W opisie są światła przeciwmgielne, a na zdjęciach brak halogenów (chyba, że chodziło o światła z tyłu), za to nie ma nic na temat nawigacji, którą widać na zdjęciach. Dodatkowo nawigacja ta nie bardzo pasuje do reszty wyposażenia, którego brak - nawet antena to zwykły bat FM, bez GPS. Samochód ma najprawdopodobniej złożone stalowe felgi strukturalne, klimatyzacja manualna, silnik tylko 100KM. Można spróbować rozkodować VIN.
Wycieraczka zaparkowana niewłaściwie zupełnie jak w tej Zafirze z Chojnic.
Wycieraczka zaparkowana niewłaściwie zupełnie jak w tej Zafirze z Chojnic.
-
davids80
-
jarocar
myślę że to ze auto jest sprzedawane w Toruniu a jest na krakowskich blachach to nie powinno budzić jakiś większych podejrzeń ....np.sam przyjmuje w rozliczeniu autka z różnych stron Polski a póżniej przecież muszę je sprzedać.Do tego,co zauważył Marcin dodam jeszcze,że auto jest na krakowskich "blachach",a sprzedawane w Toruniu
Niechciałbym aby ktoś zrezygnowałby z zakupu tylko z tego względu iż jest jakieś podejrzenie o popełnieniu jakiegoś przekrętu.