Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shaqal pisze:Ekran nie gaśnie czy radio nie jest zależne od zaplonu w aucie? Moze jest odznaczona opcja włącza i wyłączania radia przy przękrecaniu kluczyka w stacyjce.
Wyświetlacz nie gaśnie , opcję wyłączania ( odznaczenia )również już próbowałem
wygląda na to jak by dostawał plusa
Bodek pisze:
shaqal pisze:Ekran nie gaśnie czy radio nie jest zależne od zaplonu w aucie? Moze jest odznaczona opcja włącza i wyłączania radia przy przękrecaniu kluczyka w stacyjce.
Witam mam ten sam problem co kolega wyżej tylko w cd70 czytałem już o jakimś przepalonym tranzystorze ale temat mi gdzieś zginoł i nie moge znaleść jak by ktoś cos kojarzył proszę o posta Chodziło o tranzystor w wyswietlaczu w tamtym temacie było pokazane który to i jak naprawić
Nie ma czegos takiego jak telefon fabryczny (chyba, że CD50PHONE). Można kupić przystawki pod konkretne modele telefonów, ale będą to raczej starsze modele. U mnie na przykład była przystawka do Nokii, ale jedyną jej funkcją było ładowanie telefonu.
Witam wszystkich klubowiczów Nowym Roku mój problem rozwiązany z nie gasnącym wyświetlaczem przyczyna tkwiła w skrzynce bezpiecznik ów nie łączył bezpiecznik numer 34 pod maską
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi pozdrawiam
Witam, mam pytanie, mam nadzieje ze w dobrym miejscu pisze
Prawdopodobnie padł mi laser w radiu cd/dvd 90 bo nie czyta ppyt cd😯 No i mam zamiar kupić ten laser z linku https://m.soltronik.pl/szukaj.html?keyw ... ER+SF-HD8C tyło nie wiem jak wyciągnąć radio beczki tych szpilek😯 Może ktoś sprawdzić czy to napewno takt laser i jak wymontowanie radio😊 Będę wdzieczny