Opel Zafira B 7 osobowa 1,9 120KM idealne Niemcy - Swarzędz
Moderator: Tunio999
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Mnie zawsze rozwala formułka:
Niniejsze ogloszenie jest wylacznie informacja handlowa i nie stanowi oferty w mysl art. 66, § 1. Kodeksu cywilnego. Sprzedajacy nie odpowiada za ewentualne bledy lub nieaktualnosc ogloszenia.
Zapis ten zostal zawarty ze wzgledu na mozliwosc drobnych, ludzkich pomylek
Pojedziesz na miejsce na oględziny i okaże się że drobnych ludzkich pomyłek jest tyle że poezja. No ale 90 % klientów przyjeżdżających do komisu po auto skoro już przyjechało to wyjechać czymś musi. Polska mentalność...
Niniejsze ogloszenie jest wylacznie informacja handlowa i nie stanowi oferty w mysl art. 66, § 1. Kodeksu cywilnego. Sprzedajacy nie odpowiada za ewentualne bledy lub nieaktualnosc ogloszenia.
Pojedziesz na miejsce na oględziny i okaże się że drobnych ludzkich pomyłek jest tyle że poezja. No ale 90 % klientów przyjeżdżających do komisu po auto skoro już przyjechało to wyjechać czymś musi. Polska mentalność...
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Ta formułka,to jest chyba swoiste zabezpieczenie sprzedającego przed odpowiedzialnością.Z resztą cena sugeruje,że do tej oferty trzeba podejść nadzwyczaj ostrożnie.miodzik pisze:Mnie zawsze rozwala formułka:
Oczywiście!
- miodzik
- Zafiromaniak
Dodam jeszcze co mi się rzuciło w oczy..
Przeglądając to zdjęcie poniżej zwróciłem uwagę na inny odcień przedniego nadkola:
ale cofając się do początkowego zdjęcia odcień staje się coraz bardziej wyraźny, gdzie różnica przy łączeniu słupka z nadkolem jest już dość znaczna:
Nie nazwał bym tego przepadkiem, czy odbiciami - refleksami świetlnymi. Przy oględzinach raczej trzeba by dokładnie zbadać to miejsce.
Do tego tradycyjnie czepiłbym się zużycia okładzin na hamulcu:
I dla porównania u mnie - także diesel, więc częściej trasa niż cykl miejski - przy przebiegu w okolicach 250 tys.
Przeglądając to zdjęcie poniżej zwróciłem uwagę na inny odcień przedniego nadkola:
ale cofając się do początkowego zdjęcia odcień staje się coraz bardziej wyraźny, gdzie różnica przy łączeniu słupka z nadkolem jest już dość znaczna:
Nie nazwał bym tego przepadkiem, czy odbiciami - refleksami świetlnymi. Przy oględzinach raczej trzeba by dokładnie zbadać to miejsce.
Do tego tradycyjnie czepiłbym się zużycia okładzin na hamulcu:
I dla porównania u mnie - także diesel, więc częściej trasa niż cykl miejski - przy przebiegu w okolicach 250 tys.
Maciek pisze:Kolego Ty masz za mały budżet na ZB. Za 16 tys. nie kupisz normalnego auta i na dzień dobry włożysz 4-5k.
...a myślałem, że będę miał fajne autko. Powoli okazuje się że mnie na niego nie stać.
Ogólnie mam 15 koła - myślę później - z tysiaka mogę jeszcze dołożyć. Teraz dokładam wyżebranego drugiego i nadal jestem w "czarnej ...." nie urażając nikogo.
L.I.P.A.
Ale dzięki za wszystkie wasze odpowiedzi bo bez nich pewnie już bym się gdzieś wybierał obejrzeć jakieś "cacko".
Ostatnio zmieniony 07 sty 2015, 15:22 przez davids80, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
Dawid Astrę też Ci sprawdzimy jeżeli będziesz miał taką potrzebę. Ale cudów się nie spodziewaj tak od ręki.
Z czasem jestem pewien, że sam nabierzesz doświadczenia na co zwracać uwagę
Z czasem jestem pewien, że sam nabierzesz doświadczenia na co zwracać uwagę