Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sprawdzałem własnie. Wogóle mi nie łapie jak mam ustawione te same częstotliwości, udało mi się złapać na 88.1 ale co chwile zanikało. natomiast na 87.7 nic nie było - coś tam łapał jak w radiu miałem 87.7 a na transmiterze jakiej 0.2Mhz wiecej... coś w takim razie mam uszkodzony ten transmiter.
właśnie testowałem ten transmiter http://www.allegro.pl/item936188632_tra ... mocja.html i jest beznadziejnie, trzaski i charczenie. Może polecilibyście jakiś konkretny model sprawdzony z którym nie będzie takich problemów
wienia81, ja mam taki sam transmiter i jest wszystko ok,tylko w czechach maja radio na prawie kazdej frekfencji, i trzeba czesto zmieniac,ale w kraju bez problemow.
Uzywam karty i palucha.
W Zofii mam radio CDR500. Ogólnie radyjko jest super. Proste, niepozorne, możliwość sterowania z kierownicy. Na moje potrzeby wystarcza i nie zamierzam się z go pozbywać. Ale zastanawia mnie czy jest możliwość tak przerobić radio żeby podłączyć pendraka lub przewód z wyjściem USB żeby go podłączyć. O czytniku kart nie wspomnę .
To może zamiast przerabiać radio i wogóle (nawet nie wiem czy da radę coś takiego zrobić) to lepiej zakupić TRANSMITER FM na allegro podłączany pod zapalniczkę który daje odtwarzać MP3 przez pendraka czy kartę bez żadnych kabli.
Osobiście myślalem o samym gniaździe USB ale ten transmiter jest ciekawym rozwiązaniem. Zastanawia mnie tylko czy jakbym go podłączył do gniazda zapalniczki ale w bagażniku czy radio złapie sygnał?