Opel Zafira 1,8 140KM OPC klimatronik 7 osób
Moderator: Tunio999
-
- Świeżak
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z18XE
A czy o tej sztuce się może ktoś coś wypowiedzieć prócz tego ze nie ma 140 KM tylkohttp://mch-cars.otomoto.pl/opel-zafira-1-8-140km-opc-klimatronik-7-osob-C35706736.html
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Rocznik: 2005
Przebieg: 142 000 km
ale auto ładnie się prezentuje
Rocznik: 2005
Przebieg: 142 000 km
ale auto ładnie się prezentuje
Ostatnio zmieniony 19 sty 2015, 17:27 przez miodzik, łącznie zmieniany 2 razy.
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
sprzedawca ma wyobraźnię, tak na szybko bez zagłębiania się w szczegóły:
po pierwsze primo: silnik 1,8 nie występuje w wersji 140km, pisałem Ci w innym temacie 1,8 to max 125KM, wersja najbardziej zbliżona mocowo do pełnego OPC to silnik 2,2 ze 147KM
po drugie primo: sprzedaje w końcu OPC czy OPC Line? tytuł jedno, opis drugie ale jeśli tam jest faktycznie 1,8 to jest to wersja OPC Line (imo najlepsza w twoim budżecie )
po trzecie primo: kierownica OPC jest obszywana w połowie na srebrno (ale może w OPC Line jest inaczej ), ta mi przypomina moją przekładaną z astry
jeśli się zdecydujesz na zakup sprawdź czy ten isofix tam faktycznie jest? widziałem wielu sprzedających z taką wyobraźnią - jak czegoś nie widać na pierwszy rzut oka to w opisie może być wszystko
po pierwsze primo: silnik 1,8 nie występuje w wersji 140km, pisałem Ci w innym temacie 1,8 to max 125KM, wersja najbardziej zbliżona mocowo do pełnego OPC to silnik 2,2 ze 147KM
po drugie primo: sprzedaje w końcu OPC czy OPC Line? tytuł jedno, opis drugie ale jeśli tam jest faktycznie 1,8 to jest to wersja OPC Line (imo najlepsza w twoim budżecie )
po trzecie primo: kierownica OPC jest obszywana w połowie na srebrno (ale może w OPC Line jest inaczej ), ta mi przypomina moją przekładaną z astry
jeśli się zdecydujesz na zakup sprawdź czy ten isofix tam faktycznie jest? widziałem wielu sprzedających z taką wyobraźnią - jak czegoś nie widać na pierwszy rzut oka to w opisie może być wszystko
Ostatnio zmieniony 19 sty 2015, 19:12 przez norris_85, łącznie zmieniany 3 razy.
- Luko
- Mieszkaniec
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Ładnie auto na zdjęciach wygląda, lakier prawdopodobnie po polerce, na zdjęciach niewiele widać. To co najważniejsze - stan fotela kierowcy, nakładki na pedały słabo widoczne.
Dziadek pewnie płakał jak sprzedawał
Mi się rzuciło w oczy radio na kasety - w aucie z 2005 roku w dodatku w pakiecie OPC Line...
Jak nie masz daleko to ja bym oglądnął na twoim miejscu, ciekawe co wyjdzie w praniu.
Dziadek pewnie płakał jak sprzedawał
Mi się rzuciło w oczy radio na kasety - w aucie z 2005 roku w dodatku w pakiecie OPC Line...
Jak nie masz daleko to ja bym oglądnął na twoim miejscu, ciekawe co wyjdzie w praniu.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
norris_85 pisze:po pierwsze primo
Przepraszam za OT, ale jak sama nazwa wskazuje primo może być tylko pierwsze, potem jest: secudno; tertio; itd. Natomiast co do radia na kasety to sprzedający twierdzi że auto ma zmieniarkę. Poza tym to ciężko mi się przyczepić do tego co widzę na zdjęciach i w opisie, chociaż jak widać z natury jestem upierdliwy. Obejrzałbym to auto na żywo i przede wszystkim "na chłodno".norris_85 pisze:po drugie primo
Ostatnio zmieniony 23 sty 2015, 15:55 przez borewicz, łącznie zmieniany 1 raz.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Primo _ http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=17664borewicz pisze:Przepraszam za OT, ale jak sama nazwa wskazuje primo może być tylko pierwsze, potem jest: secudno; tertio; itd.
Secundo - post nie dotyczy tematu
Ostatnio zmieniony 23 sty 2015, 16:00 przez SD72, łącznie zmieniany 2 razy.
- widzę że nie tylko ja na tym forum taki jestem, ale to dobrzebazyliszek72 pisze:Primo _ http://www.zafiraklub.pl/...pic.php?t=17664
- dotyczy (po edycji )bazyliszek72 pisze:Secundo - post nie dotyczy tematu
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
borewicz pisze:Primo _ http://www.zafiraklub.pl/...pic.php?t=17664
- widzę że nie tylko ja na tym forum taki jestem, ale to dobrze
Nie musisz brac przykladu z innych
- norris_85
- Zafiromaniak
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
(więc przyjmę na klatę ) ale czuję, że muszę to wyjaśnić:borewicz pisze:norris_85 pisze:po pierwsze primoPrzepraszam za OT, ale jak sama nazwa wskazuje primo może być tylko pierwsze, potem jest: secudno; tertio; itd.norris_85 pisze:po drugie primo
- text zaczerpnięty z Poranku Kojota
- takim sposób wypowiedzi chciałem wskazać na równoważność wymienionych uwag
- miał on wprowadzić lekko żartobliwy ton wypowiedzi