Witam.
Przeglądałem stronę Dixi Car i natknąłem się na coś takiego do Zośki A: http://sklep.dixi-car.pl/schowek-astra- ... -4400.html
I tu pytanie , ktoś to przerabiał??
Schowek ZA
Moderator: Sebu$
Schowek ZA
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, 19:11 przez minio, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Jak twoja dziewczyna robi śmietnik z twojego samochodu to życzę powodzenia.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, 19:43 przez minio, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Moje wszystkie trzy tak samoAdmos pisze:Moja dziewczyna traktowala by to jako kolejny potencjalny smietnik...
Mimo wszystko gadżet fajny
Pytanie kolegi brzmiało czy ktoś to montował/przerabiał, a nie czy to dobry kosz na śmieci... Ja osobiście nie przerabiałem, ale wydaje mi się, że będzie za szeroki i może pasażer kopać do niego, będzie bardziej przeszkadzał niż służył. Druga sprawa to cena, wyjdzie ponad 150zł z wysyłką, chyba lepiej rzucić okiem na aukcje, dział siatki, jest firma, która sprzedaje podobne gadżety jak siatka z Zafiry B (schowek siatka od strony pasażera) za parę groszy dosłownie. Sam chcę sobie takie coś sprawić, ale na razie grosza brak na gadżety. Osobiście uważam, że nie warto się w to pakować, a tymbardziej za te pieniądze