Chce ruszyć w swoim aucie temat radia, bo nie chce zmieniać radia (przynajmniej na razie) a chce słuchać muzyki również z transmitera fm swoich mp3. Testowałem dwa różne transmitery i są ok, ale radio samochodowe łapie wybraną fale na sekundę fale i nie udaje się jej zapisać (testowałem różne fale, to nie to), ale jak ustawie na komercyjną fale FM to słychać moje mp3 z tym radiem równocześnie. Co jest? Dziś odpinałem antenę na dachu, a radio działa bez jęknięcia. Jest jakaś antena wewnętrzna czy jak? Nie rozumiem.
Radio działa bez problemu przy odpiętej antenie
Moderator: Sebu$
-
adash0
Radio działa bez problemu przy odpiętej antenie
Witam was!
Chce ruszyć w swoim aucie temat radia, bo nie chce zmieniać radia (przynajmniej na razie) a chce słuchać muzyki również z transmitera fm swoich mp3. Testowałem dwa różne transmitery i są ok, ale radio samochodowe łapie wybraną fale na sekundę fale i nie udaje się jej zapisać (testowałem różne fale, to nie to), ale jak ustawie na komercyjną fale FM to słychać moje mp3 z tym radiem równocześnie. Co jest? Dziś odpinałem antenę na dachu, a radio działa bez jęknięcia. Jest jakaś antena wewnętrzna czy jak? Nie rozumiem.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jaki masz typ transmitera? Czy nie jest on ściszony przypadkiem? U mnie radio bez anteny również odbiera (oczywiście nie wszystkie stacje, ale ostatnio z myjni wróciłem z antena w bagażniku a RMF leciał bez zarzutu, zorientowałem się pod blokiem
). Generalnie dziwna sprawa, może transmiter uwalony?
Z której części Krk jesteś?
Z której części Krk jesteś?
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
-
luk-asz
- Rybka
- Zafiromaniak
- Imię: ROBERT
- Auto: ZAFIRA B
- Model: CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTL
Poczytaj temat http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=4485luk-asz pisze:Witam.
Chciałbym zmienić radio w swojej Zosi na takie żeby można było nim sterować z kierownicy,możecie coś polecić
Jeśli zdecydujesz się na Sony lub Pioneera to polecam temat http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=13750