Jak jest zamocowany kompresor do pompowania kół?

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luken66
Debiutant
Model:

#16 Post autor: luken66 »

Zagadka rozwikłana. Przycisk + jest do dopuszczania powietrza, zaś - do upuszczania. U mnie z racji długiego nieużywania zapiekł się zaworek i nie dało się go wcisnąć. Po przeczyszczeniu działa aż miło. Pozostaje zagadką plastikowa rurka :)

animag

#17 Post autor: animag »

Nie jestem pewien ale ta rurka moze byc od zestawu naprawczego czyli do wpompowania "pianki" uszczelniajacej. Tak jest w kompresorze ktory ja posiadam z iveco

Wojtek7090
Debiutant
Model:

#18 Post autor: Wojtek7090 »

Dołączę się do tematu.
Jak wygląda u Was sprawa zasilania tego kompresorka? Bo w schowku gniazdka nie ma, kabelka przy tym zestawie również nie. Czyżby ów kabelek zaginął komuś?

Janus
Zafiromaniak
Imię: Janusz
Auto: Zafira
Model: A
Oznaczenie silnika: Y20DTH
#19 Post autor: Janus »

Wojtek7090 pisze:Dołączę się do tematu.
Jak wygląda u Was sprawa zasilania tego kompresorka? Bo w schowku gniazdka nie ma, kabelka przy tym zestawie również nie. Czyżby ów kabelek zaginął komuś?
U mnie kompresor ma zasilanie wbudowane - tzn podpięty jest bezpośrednio do instalacji.
Janusz

Wojtek7090
Debiutant
Model:

#20 Post autor: Wojtek7090 »

Janus a możesz podesłać fotke jak to wygląda u Ciebie?
Bo mój jest w tym styropianowym opakowaniu, ma trzypinowe gniazdo z tyłu obudowy ale nie mam żadnego kabelka do niego.

Awatar użytkownika
luken66
Debiutant
Model:

#21 Post autor: luken66 »

Do tego gniazda idzie wtyczka również 3 pinowa. Wyciągnij kompresor i styropian i dobrze poszukaj, może gdzieś spadła.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”