lawless pisze:W końcu Zosia dorobiła się nowych wycieraczek z przoduprawie rok temu jej obiecałem
ale w końcu sam nie wytrzymałem
[A]-lawless-1.8 elegance 115KM-1999
- lawless
- Zafiromaniak
- Imię: Adam
- Auto: Opel Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z1.8XER
Bez śmiechu tylko proszę koszt 20 pln za 2bazyliszek72 pisze:lawless pisze:W końcu Zosia dorobiła się nowych wycieraczek z przoduprawie rok temu jej obiecałem
![]()
Jaki kupiles
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 13:00 przez lawless, łącznie zmieniany 1 raz.
Myśl samodzielnie!
-
maria
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
To Ty sknera jesteś - tak "kobietę" traktować, przez rok obiecujesz :>lawless pisze:W końcu Zosia dorobiła się nowych wycieraczek z przoduprawie rok temu jej obiecałem
Ja bym się zepsuł ze złości
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 21:04 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
... i do garażu go nie wpuściłBodek pisze:To Ty sknera jesteś - tak "kobietę" traktować, przez rok obiecujesz :>lawless pisze:W końcu Zosia dorobiła się nowych wycieraczek z przoduprawie rok temu jej obiecałem
Ja bym się zepsuł ze złości
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 21:04 przez janekW67, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście!
-
GOTI
-
miodzik
Ważne żeby spełniały swoją role i żeby i Zośka była zadowolonalawless pisze: Bez śmiechu tylko proszę koszt 20 pln za 2ale przynajmniej nie hałasują i nie trzęsą się jestem wstępnie zadowolony
a co będzie dalej zobaczymy
Cena nie zawsze jest adekwatna przy takich duperelkach. Sam juz sie kilkakrotnie przekonałem. Mimo, ze wyznaje zasadę że cena najcześciej świadczy o jakości.
Wszystkiego Dobrego!
-
chabretti
Adam
Pewnie dadzą rade.
Mi wcześniejsze alca wytrzymały 2 lata i pewnie jeszcze by ciągnęły ale w lecie bo już zrobiły się takie sztywne że aby tylko chrobotało jak pracowały. Teraz testuje te z nitem na razie jest duży plus za cichość pracy i dobre zbieranie tylko cena niestety powala. Było by 5 kpl tych co Ty kupiłeś .
Pewnie dadzą rade.
Mi wcześniejsze alca wytrzymały 2 lata i pewnie jeszcze by ciągnęły ale w lecie bo już zrobiły się takie sztywne że aby tylko chrobotało jak pracowały. Teraz testuje te z nitem na razie jest duży plus za cichość pracy i dobre zbieranie tylko cena niestety powala. Było by 5 kpl tych co Ty kupiłeś .
-
animag