Pomoc przy Zakupie Zośki 1,8 Automat
Moderator: Tunio999
-
wojtek000710
Pomoc przy Zakupie Zośki 1,8 Automat
Witam,mam Zośkę 2006 1,9 posiadam możliwość zamiany na Zośkę 2009 w automacie 1,8.Moje pytanie czy warto kupić w automacie? Jak sprawują się skrzynie ?
-
Andrzej2503
-
wojtek000710
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Andrzej możesz bardziej rozwinąć wypowiedź dot. automatów w benzynieAndrzej2503 pisze:........
Automaty w benzynie ZB nie należą do zbyt dobrych i zbywalnych, więc był bym baaaardzo ostrożny. Dobry automat jest w dieslu.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2015, 14:08 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Andrzej2503
-
wojtek000710
Andrzej 2503 , czyli muszę się porządnie zastanowić jeśli chodzi o automat. Mam moją Zośkę już 5 lat bez większych problemów eksploatacyjnych i chciałem zamienić się na nowszy rocznik. Wpadła mi ta Zośka w automacie i jest dylemat
EDIT
Andrzej 2503 może ty masz jakąś piękną Zośkę2009 ?
Posty pisane w krótkim odstępie czasowym scalamy - GOTI
EDIT
Andrzej 2503 może ty masz jakąś piękną Zośkę2009 ?
Posty pisane w krótkim odstępie czasowym scalamy - GOTI
Ostatnio zmieniony 28 sty 2015, 21:52 przez wojtek000710, łącznie zmieniany 1 raz.
-
smaru
-
kaczmar52
Panowie i Panie
Dzis sie zarejestrowałem na tym forum ponieważ chcę kupić zafirę 1,8u w automacie.
Do tej pory byłem pewien,że 1,8 nadaje się do gazu tak teraz widzę, ze nie jest tak kolorowo...
Ale bardziej chodzi mi o automat
Jeżdże juz kilka dobrych lat automatami ale ostatnio mialem troche finansowych nieprzyjemności. Pomyslałem zatem, ze skoro easytronic to zwykła skrzynia sterowana elektronbicznie, a regeneracja sterownika kosztuje 700zł więc pomyslałem, że super wyjście. A tu, gdzie nie wchodzę to widzę jedno słowo-katastrofa. Czy ktos może mi to przybliżyć ?
Dzis sie zarejestrowałem na tym forum ponieważ chcę kupić zafirę 1,8u w automacie.
Do tej pory byłem pewien,że 1,8 nadaje się do gazu tak teraz widzę, ze nie jest tak kolorowo...
Ale bardziej chodzi mi o automat
Jeżdże juz kilka dobrych lat automatami ale ostatnio mialem troche finansowych nieprzyjemności. Pomyslałem zatem, ze skoro easytronic to zwykła skrzynia sterowana elektronbicznie, a regeneracja sterownika kosztuje 700zł więc pomyslałem, że super wyjście. A tu, gdzie nie wchodzę to widzę jedno słowo-katastrofa. Czy ktos może mi to przybliżyć ?