'wykastrowany' klakson ?!
'wykastrowany' klakson ?!
Hej,
Dość długo mi to zajęło ale po miesiącu użytkowania samochodu nacisnąłem wczoraj pierwszy raz na klakson... ku mojemu zaskoczeniu dźwięk jaki wydał jest okropny Sygnał dźwiękowy jest zdecydowanie za wysoki i za cichy, brzmi tak jakby ktoś go wykastrował
Czy u Was jest podobnie? Instalował ktoś może ktoś inną syrenę?
Na alledrogo znalazłem naprawdę fajny brzmiący klakson (zdecydowanie i po męsku) w bardzo rozsądnej cenie
http://www.allegro.pl/item937052884_fan ... g_hit.html
zastanawiam się tylko czy będzie się dało zamontować takie coś i czy nie będzie czasem palić bezpieczników.
Z góry wielkie dzięki za info! pzdr!
Dość długo mi to zajęło ale po miesiącu użytkowania samochodu nacisnąłem wczoraj pierwszy raz na klakson... ku mojemu zaskoczeniu dźwięk jaki wydał jest okropny Sygnał dźwiękowy jest zdecydowanie za wysoki i za cichy, brzmi tak jakby ktoś go wykastrował
Czy u Was jest podobnie? Instalował ktoś może ktoś inną syrenę?
Na alledrogo znalazłem naprawdę fajny brzmiący klakson (zdecydowanie i po męsku) w bardzo rozsądnej cenie
http://www.allegro.pl/item937052884_fan ... g_hit.html
zastanawiam się tylko czy będzie się dało zamontować takie coś i czy nie będzie czasem palić bezpieczników.
Z góry wielkie dzięki za info! pzdr!
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
Zafira B 1.9 Z19DTH (chip V-Tech) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...
Próbowałem wypatrzeć gdzieś ten klakson ale nie wiem gdzie go szukać. szukałem za grilem ale nie znalazłem.
Sądząc po różnych opisach to opcje są trzy:
1. mam dwie syreny (i tak jak mówicie jedna padła i została tylko ta o wyższej częstotliwości)
2. mam jedną syrenę (tylko taką z wyższą tonacją)
3. mam taki okrągły klakson (on daje właśnie taki dość wysoki dźwięk)
Wiecie gdzie szukać tego klaksonu?
Sądząc po różnych opisach to opcje są trzy:
1. mam dwie syreny (i tak jak mówicie jedna padła i została tylko ta o wyższej częstotliwości)
2. mam jedną syrenę (tylko taką z wyższą tonacją)
3. mam taki okrągły klakson (on daje właśnie taki dość wysoki dźwięk)
Wiecie gdzie szukać tego klaksonu?
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...