izzy drive
Moderator: Sebu$
-
chirus75
izzy drive
witam znalazłem w necie aplikacje na smartfona IZZY DRIVE która zastępuje komputer pokładowy w autach które nie sa wyposażone łącza się przez bluetooth z modułem OBD2 i tu moje pytanie -posiadam zafire z 99 roku 1.6 16V i czy mam taki moduł by się połączyć ze smartfonem? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi
-
Flora
Dokupowałeś moduł dla interfejsu OBDII komunikujący się przez Bluetooth? W samochodzie masz złącze OBDII, w smartfonie transceiver Bluetooth. Aby smartfon dogadał się z samochodem brakuje jeszcze tylko małej wtyczki wpinanej w złącze OBDII. Jest to element dodatkowy i nie znajduje się na liście normalnego wyposażenia samochodu. Poszukaj pod hasłem ELM327 Bluetooth.

-
tk1842
Ja zdecydowałem się zaryzykować z tym izzy drive. 119zł zamówiłem w promocji wtyk obd2 bluetooth i program na rok. Czekam aż przyjdzie cały niecierpliwy. Będziem widzieć ;-)
-
luken66
I jak tam wtyk? Działa?tk1842 pisze:Ja zdecydowałem się zaryzykować z tym izzy drive. 119zł zamówiłem w promocji wtyk obd2 bluetooth i program na rok. Czekam aż przyjdzie cały niecierpliwy. Będziem widzieć ;-)