Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fotele w mojej Zafirze wolno się grzeją tj. trzeba czekać jakieś 3 do 5 minut aż można wyczuć ciepło na plecach. Czy można z tym coś zrobić? Przecież podgrzanie potrzebne w chwili wsiadania a nie po 5 minutach. Potem to sam sobie nagrzeje.
Wydaje mi się, że to nie problem, tylko tak ma być, mata grzewcza potrzebuje trochę czasu do nagrzania, ja robie około 2km zanim ją zacznę czuć. A kombinować nie ma co bo jedyne co możesz zrobić to ją spalić, chociaż z drugiej strony lepiej ją niż własny interes
Może i w tym samochodzie to jest normalne ale mnie jest zimno w tyłek. Chcę to zmienić, może jest jakiś przełącznik na wolne grzanie i szybkie grzanie.
Jak mówi Bodek, w innych samochodach system grzania jest bardziej wydajny.
Robił już ktoś taką modyfikację lub przełączenie na szybkie grzanie? W grupie siła.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2015, 14:31 przez Roninstei, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam 3 zakresy grzania i naprawde na tym najsilniejszym to długo nie da się usiedzieć
Ale panowie chińscy Amerykańscy i jacyś tam jeszcze ostrzegają przed nadużywaniem zwłaszcza przez mężczyzn