Wiesz Jarek..Jarek21980 pisze:Czy spełnia choć w części wymagania dość mocno wskazane focią wrzuconą przez Ciebie?
Trudno dopatrzyć się jakichoklwiek różnic pomiędzy zdjęciami..
Wręcz mogły by konkurować u moich maluchów w p-szkolu w zadaniach p.t. "znajdź różnicę" i nie sądzę, żeby nawet najwięksi szpece w grupie pięciolatków znalazło by aż z 5 szczegółów..
A tak poważniej to bardzo fajny ogonek skonstruowałeś dla Zośki
Podłokietnik też bardzo fajna sprawa. Tego akurat zazdroszczę, bo w poprzednim aucie miałem i jakoś mi tego brakuje... Niestety u mnie cierpiąc na chroniczny brak czasu, nie mam nawet kiedy pomyśleć o zamontowaniu takiego u siebie.. Od dwóch lat montuję Ledy DLR a od wakacji jakoś czujniki cofania..
Co do oparcia w środkowej kanapie...
Ja mam dokładnie taki jak ze zdjęcia poniżej. Z podłokietnikiem.
Trochę zaskoczony jestem, że u Ciebie występuje ten co masz.
Jakoś nigdy wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, czy w ZB to norma..
Dodam tylko, że u mnie wersja z podłokietnikiem sprawdza się extra w podróżach. Podnoszona ramka na napoje idealnie podtrzymuje dwa napoje w stylu dwa Kubusie Play. U mnie muszą być identyczne i trochę w Twojej wersji przy otworach różnych średnic średnio by się to sprawdziło w moim przypadku. U mnie napoje włożone pomiędzy dwa foteliki samochodowe muszą być takie same. Niestety. Prawa bliźniąt...
Do tego dość głęboka szufladka jest idealnym zbiorem wszelkich papierków po cukierkach lizakach etc. Początkowo miałem ochotę dać dzieciakom ale z drugiej strony lepiej niech wkładają śmieci w jedno miejsce niż rozrzucanie wszystkiego po samochodzie.
Aczkolwiek przy dwóch dziewczynkach po dłuższej podróży i tak nie jeden chomik znalazłby zapasów na tydzień z okruszków po ciastkach, paluszkach chrupkim pieczywie.....
Jarek Tobie raz jeszcze za pasję i zacięcie do modów.
Serdeczności!
M.