POLECANE/Niepolecane serwisy/mechanicy - propozycje i dyskus
Moderator: Mariusz
Jak w temacie a potrzebuje kogoś do wgrania nowego softu modułu UWA portal telefonu komórkowego do wersji 3.20. W aso Nowogard 160 pln , Szczecin 210 pln uważam że to trochę drogo . Może ktoś się znajdzie w mojej okolicy z niższą ceną ?
Witam! Czy ktoś poleci mi jakiś dobry warsztat gdzie będę mógł naprawić skrzynie biegów M32 ? Chodzi mi o to by mechanik znał się na nich i wiedział co trzeba wymienić oraz jak to wymienić by było dobrze. Niestety w grę wchodzą tylko mechanicy z północnej części kraju. Może być ktoś w Warszawie/i okolicach lub w Poznaniu/i okolicach. Najlepiej coś bliżej Torunia czy Olszytna lub Sierpca.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
organista15,
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... ght=belfer
Belfer jest dobrym specjalistą
jest z Poznania
jest z Poznania
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 13:39 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam w Warszawie blacharstwo, lakiernictwo w SztuceLakierowania. Naprawa po dzwonie kilkanaście miesięcy temu. Wciąż nie mam uwag do wykonanej naprawy.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 21:21 przez vampir, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj, ale są o nim złe opinie w jednym z tematówrafant4011 pisze:organista15,
jest z Poznania
- rafant4011
- Zafiromaniak
Na naszym forum? Podaj link bo jakoś nie zauważyłem. Mi bynajmniej pomógł swoją wiedzą i radą.organista15 pisze:Oj, ale są o nim złe opinie w jednym z tematówrafant4011 pisze:organista15,
jest z Poznania
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
A dokładniej :> Temat został wyjaśniony przez obydwie strony :>
- Albert Einstein
- rafant4011
- Zafiromaniak
Witam
Prosiłbym o dodanie do POLECANYCH:
Ruda Śląska
Prywatny mechanik - Piotr (888 847 846) specjalizuje się w instalacjach gazowych (przeglądy, wymiany filtrów, wgrywanie map, itd itp). Po przejechaniu kilku warsztatów dotyczących LPG i wymyślaniu prze innych mechaników co by tu wymienić "znalazłem" w/w Pana Piotra który po podłączeniu pod komputer od razu wykrył co trzeba wymienić, po wymianie wróciłem na wgranie nowej mapy, pojeździliśmy po DTŚ-ce Pan Piotr coś tam sobie poustawiał i od tamtej pory brak checków, skakania i innych błędów pomiędzy silnikiem a gazem . Mechanik fachowy, solidny, uczciwy i co najważniejsze ma bardzo przystępne ceny
Pozdrawiam
Radek
Prosiłbym o dodanie do POLECANYCH:
Ruda Śląska
Prywatny mechanik - Piotr (888 847 846) specjalizuje się w instalacjach gazowych (przeglądy, wymiany filtrów, wgrywanie map, itd itp). Po przejechaniu kilku warsztatów dotyczących LPG i wymyślaniu prze innych mechaników co by tu wymienić "znalazłem" w/w Pana Piotra który po podłączeniu pod komputer od razu wykrył co trzeba wymienić, po wymianie wróciłem na wgranie nowej mapy, pojeździliśmy po DTŚ-ce Pan Piotr coś tam sobie poustawiał i od tamtej pory brak checków, skakania i innych błędów pomiędzy silnikiem a gazem . Mechanik fachowy, solidny, uczciwy i co najważniejsze ma bardzo przystępne ceny
Pozdrawiam
Radek
Ostatnio zmieniony 25 lut 2015, 13:32 przez PanRadzio, łącznie zmieniany 1 raz.
rafant4011 pisze:Trudno Twoja sprawa, więc nie znam nikogo innego kogo mógłbym Ci polecić...organista15 pisze:, ale moje zaufanie niestety nieco podupada
Rozumiem, ale to nie znaczy, że go wykluczam po prostu nie spodobały mi się te opinie, potrzebowałbym więcej ludzi, który mogli by się wypowiedzieć na temat pracy tego Pana Belflera, narazie jest 2:2, więc ciężko się trochę zdecydować