Opel Zafira 2.0DTI 100KM Lift Klima 7-osobowa ESP Buczkowice
Moderator: Tunio999
-
- Mieszkaniec
- Imię: Robert
- Auto: Opel
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Opel Zafira 2.0DTI 100KM Lift Klima 7-osobowa ESP Buczkowice
http://vip-mobile.otomoto.pl/opel-zafir ... 96879.html
Do pod tylnymi światłami to dokładane czujniki cofania, cena coś niska jak za ten rok i przebieg. Coś wiecie o tym sprzedawcy ja ma około 70 km do szczyrku wiec nie chwiałbym na darmo jechać
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, 16:21 przez robert1979gl, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mieszkaniec
- Mieszkaniec
- Mieszkaniec
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
No to tak byłem widziałem lecz nie słyszałem nie odpalili mi go, bo ponoć wczoraj ktoś ją oglądał i za 30min będzie miał paliwo do niej (50m dalej jest stacja BP ale mniejsza z tym) nie mogłem tyle czekać, bo miałem inne sprawy do załatwienia sorka w każdym bądź razie lewy przedni błotnik nie udolnie malowany listwa na zderzaku też jakieś pęknięcia odpryski deska rozdzielcza rysy tu i uwdzie jakiś dziwny przełącznik obok włącznika świateł, podsufitka odpada... fotele jak i ogólna kondycja tapicerki dobra+.
Wracając do lakieru ogólnie ładny rysy jak na każdym aucie używanym, listewka od kierowcy odchodzi, hamulce ok nie mają falcu, w silniku czarny olej.
Dodatkowo ma książkę serwisową i instrukcję obsługi Dwa ciekawi mnie sprawa lewej lampy przód- strzałki na lampie sugerują, że jest z anglika , a bym zapomniał szyby wszystkie poza tylną mają oznaczenia z 2003 roku zaś tylna ma oznaczenie 2004. do tego interesują mnie przednie drzwi na których zaobserwowwałem naprysk na plastikach lakieru (zdjęcia)
I trochę zdjęć pod linkiem:
http://www.fotosik.pl/u/gloxx/album/1744467
Wracając do lakieru ogólnie ładny rysy jak na każdym aucie używanym, listewka od kierowcy odchodzi, hamulce ok nie mają falcu, w silniku czarny olej.
Dodatkowo ma książkę serwisową i instrukcję obsługi Dwa ciekawi mnie sprawa lewej lampy przód- strzałki na lampie sugerują, że jest z anglika , a bym zapomniał szyby wszystkie poza tylną mają oznaczenia z 2003 roku zaś tylna ma oznaczenie 2004. do tego interesują mnie przednie drzwi na których zaobserwowwałem naprysk na plastikach lakieru (zdjęcia)
I trochę zdjęć pod linkiem:
http://www.fotosik.pl/u/gloxx/album/1744467
-
- Mieszkaniec