Opel Zafira OPC TURBO 200KM Xenon Navi Recaro
Moderator: Tunio999
Opel Zafira OPC TURBO 200KM Xenon Navi Recaro
Witam
Chciałbym się Was poradzić odnośnie zakupu ZAFIRY OPC. Ponieważ wcześniej nie posiadałem opla a ten wydaję się zacny. Za wszelkie rady będę niezmiernie wdzieczny.
Jutro postaram się zorganizować nr VIN.
Pozdrawiam
http://rondo2007.otomoto.pl/opel-zafira ... 31665.html
Chciałbym się Was poradzić odnośnie zakupu ZAFIRY OPC. Ponieważ wcześniej nie posiadałem opla a ten wydaję się zacny. Za wszelkie rady będę niezmiernie wdzieczny.
Jutro postaram się zorganizować nr VIN.
Pozdrawiam
http://rondo2007.otomoto.pl/opel-zafira ... 31665.html
Ostatnio zmieniony 28 lut 2015, 18:48 przez lbk, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wygląda całkiem, całkiem - śliczny lakierek na ładnych felgach.
Przyglądnij się dobrze - ale na żywo.
Do takiego autka trzeba podejść ze spokojem
Przyglądnij się dobrze - ale na żywo.
Do takiego autka trzeba podejść ze spokojem
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
No właśnie dzisiaj byłem na wstępnych oględzinach tego auta. No i pierwsze wrażenie to WOW- robi wrażenie. Jednak nie podoba mi się sposób przygotowania jej, widać na zdjęciach nawet opony przypominają lustro
Po mojej przygodzie z mondeo tdci wolę dmuchać na zimnie i być szczęśliwym użytkownikiem tutejszego forum. Dlatego pytam się na forum a może ktoś coś znajdzie do przyczepienia.
Po mojej przygodzie z mondeo tdci wolę dmuchać na zimnie i być szczęśliwym użytkownikiem tutejszego forum. Dlatego pytam się na forum a może ktoś coś znajdzie do przyczepienia.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2015, 00:26 przez lbk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Takie auta tylko z fachowcem... wiem co mówię dużo m3 i m5 BMW kumple kupowali a okazywalo sie szrotem i sprzedawali zaraz, bo koszta niesamowite... ja tylko wiem do takich aut trzeba wziąść podejść z 200% ostrożnością nie szczedzicędzić kasy na sprawdzanie jej... te auta za kilkanaście lat będą warte raz tyle więc warto zadbać o to by była w bardzo dobrym stanie
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Hm raczej jakiś serwis opla Napisali ze auto bezwypadkowe to na pewno Ci sprawdzą ,trzeba zobaczyć pełna historie potwierdzić w salonie opla skoro był jeden właściciel + b.ważne sprawdzenie turbiny bo z reguły wytrzymuje 150 tys a tu już 190 tys więc albo ktoś to robił albo będzie trzeba to zrobić itp i itp
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he