Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Łukasz jak chcesz to mam namiar na gościa który prowadzi własny warsztat pod Lublinem i specjalizuje sie w oplach. Serwisowałem u niego swoja astre i combo do ostatnich dni
Seba, podrzuć na PW na pewno się przyda prędzej czy później. Kumple z pracy polecali mi jednego mechaniora ale on robi różne auta więc wiedze ma raczej ogólną, a języka mi niestety nie wgra na dodatek muszę do niego dymać przez całe miasto i jeszcze dalej (z Tatar na wylotówkę alejami Warszawskimi), może do Twojego będzie choć odrobinę bliżej, a na pewno bardziej kompetentnie
Ja też kupiłem spolszczenie do swojej + najnowsze mapy navi Polski i europy i ... jakoś stale nei am kiedy wrzucić tej płyty do napędu i zmienić tego języka
czy w w/w temacie ma ktoś informacje gdzie w częstochowie można zmienić język?? niekoniecznie na polski, może być angielski, byle by nie było niemieckiego :p
I promise to threat you as good as my leather and ride you as much as my Harley