I to rozumiemAndrzej2503 pisze:mogę pomóc - za ok. 25% tej kwoty i nie ruszając się z domu
Opel Zafira A 2.0 CDTI 100 KM, Bardzo zadbany gliwice
Moderator: Tunio999
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Robert
- Auto: Opel
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Stałem się szczęśliwym posiadaczem tego auta ( tzn stanę się jak zapłacę za fakturę ) ale to zaraz nastąpi
Zbiłem z ceny bo na przeglądzie wyszło ze
sworzeń wahacza wybity, drążki kierowniczy do wymiany i jeden przewód hamulcowy, podłoga cała prosta niepogniła bez śladów rdzy, poza kierownicą środek czysty i zadbany
lakier wymaga delikatnej polerki ale jak się okaże tej zafirze trochę serca to mam nadzieje ze odpłaci się bezawaryjnością
Stałem się szczęśliwym posiadaczem tego auta ( tzn stanę się jak zapłacę za fakturę ) ale to zaraz nastąpi
Zbiłem z ceny bo na przeglądzie wyszło ze
sworzeń wahacza wybity, drążki kierowniczy do wymiany i jeden przewód hamulcowy, podłoga cała prosta niepogniła bez śladów rdzy, poza kierownicą środek czysty i zadbany
lakier wymaga delikatnej polerki ale jak się okaże tej zafirze trochę serca to mam nadzieje ze odpłaci się bezawaryjnością