Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam,
Szanowne grono, czy ktoś może mi powiedzieć czy mogę do ZAFIRY 2005 wstawić DASZEK, SŁONECZNIK, OSŁONA z Zafiry 2008. Rożnica jest na tym że prawa i lewa strona jest ze światłem.
Chodzi mi o to czy jak odkręcę osłonę to będzie tam jakiś kabel i czy światełka przy lustrze odpalą?
Ostatnio zmieniony 09 mar 2015, 19:29 przez camasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli masz zwykłe słoneczniki to na 99% nie będziesz miał wiązek w podsufitce. Tak jak pisze Andrzej, nie jest dużym problemem żeby dodać podświetlenie. Odkręcasz zespół lamp, nad którym są złącza z zasilaniem i przeciągasz podsufitką przewody dwużyłowe do słoneczników. Wkrótce będziemy wymieniać taki zestaw u Wojtiego to może powstanie mały tutorial.
camasz, w swojej ZB z 2006 mam fabrycznie zamontowane daszki z podświetlaniem podejrzewam że i u ciebie powinna być zamontowana taka instalacja ale osprzęt już nie...
Nie będzie przewodów, bo nie ma słoneczników z oswietleniem, a wiązka jest tylko po to żeby daszek połączyć z zasilaniem przy lampce. Gdyby te przewody były częścią większej wiązki to mogłyby występować bez podświetlenia, a tak nie ma to sensu.