Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
moja kochana zafira znów sięga do kieszeni. Tym razem pada mi pompa układu wspomagania . Objaw to wycie przy skręcaniu. Pytanie do Was czy warto regenerować? Jeżeli tak możecie kogoś polecić z aglomeracji śląskiej najlepiej okolice Bytomia? Może ktoś z Was się tym zajmuje lub ma warsztat.
hej:)
totalnie się na tym nie znam... Za ile ta pompa by była? Dobry mechanik da se z tym radę w sensie przekręcić przewody? Dajesz jakąś gwarę rozruchową? Będzie na bank pasować do mojego modelu? -> to chyba taka http://allegro.pl/opel-astra-ii-g-zafir ... 00772.html (przynajmniej ma podobny korek )
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 mar 2015, 00:22 przez lebowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Parę lat temu też mi jakieś dziwne odgłosy przy skręcie kierownicy układ wspomagania wydawał. Szykowałem się już na kosztowny zabieg. Na szczęście okazało się, że sama pompa się poluzowała i wchodziła w wibracje, które przekazywała Zosi. Mechanik dokręcił, ustawił po swojemu. Do dnia dzisiejszego jest
od anglika pompa pasuje na 100%, zmiana przewodów i montaż do auta.
w razie czego mam pompę po przebiegu rzeczywistym 52 tys mil
pompa tak jak na linku z allegro czyli trw pa66 na dużym korku.