OPEL ZAFIRA TOURER COSMO 2.0 ECOFLEX 130KM WEBASTO
Moderator: Tunio999
-
Robert LTM
-
miodzik
Pooglądałem zdjęcia z aukcji..
Bodek sądzę, że nie ma się za tu czego czepić. Auto i wg mnie przebieg ma raczej realny. Przynajmniej sprawdzisz całą normalną historię w ASO. Myślę, że w zasadzie żaden z nas oglądających tę ofertę nie za bardzo będzie w stanie dopatrzyć się jakiś uchybień. Mi się tylko rzuciła w oczy dość spora szpara przy schowku od strony pasażera z przodu. Ale to po pierwsze duperela, po drugie może to jakieś złudzenie optyczne chociaż troszkę jakby odstawała..
Podobnie jak Robert też uważam, że z dotychczasowych omawianych aut z Twojego zainteresowania Zafira była by lepszym wyborem a już na pewno najodpowiedniejszym autem dla Admina ZKP
Aż chciało by się powiedzieć - wreszcie rozsądny wybór

Bodek sądzę, że nie ma się za tu czego czepić. Auto i wg mnie przebieg ma raczej realny. Przynajmniej sprawdzisz całą normalną historię w ASO. Myślę, że w zasadzie żaden z nas oglądających tę ofertę nie za bardzo będzie w stanie dopatrzyć się jakiś uchybień. Mi się tylko rzuciła w oczy dość spora szpara przy schowku od strony pasażera z przodu. Ale to po pierwsze duperela, po drugie może to jakieś złudzenie optyczne chociaż troszkę jakby odstawała..
Podobnie jak Robert też uważam, że z dotychczasowych omawianych aut z Twojego zainteresowania Zafira była by lepszym wyborem a już na pewno najodpowiedniejszym autem dla Admina ZKP
Aż chciało by się powiedzieć - wreszcie rozsądny wybór
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
to sprawdzę jutro w pracy, mam taką na parkingu - zobaczę czy też schowek tak odstajemiodzik pisze:.....Mi się tylko rzuciła w oczy dość spora szpara przy schowku od strony pasażera z przodu......
Poważnie rozważam ZC, później Forda Grand C-Maxa, podoba mi się Peugot 5008 - ale żona NIE CHCE i koniec :>
-
Robert LTM