Jak zarezerwować auto na alegro
Moderator: Tunio999
- pacio
- Przeglądacz
- Model:
Jak zarezerwować auto na alegro
Hej koledzy jak w temacie jak zarezerwować auto na alegro, tak wiem zadzwonić i pewnie będzie trzeba wpłacić jakąś kwote no i właśnie przecież zanim dojdą do gościa pieniądze na konto to on już może ja sprzedac jaka mam gwarancje ze np,zośka będzie czekała na mnie,jak to jest z tą rezerwacją
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Z zaliczkami to bym tak nie szalał, oszustów nie brakuje, umów się na wizytę i potwierdź chęć zakupu.
Zaliczka bez uzgodnionych zwrotów i informacji czy przepada czy nie - jest niebezpieczna
Zaliczka bez uzgodnionych zwrotów i informacji czy przepada czy nie - jest niebezpieczna
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jak ktoś na siłę wyciąga od ciebie zaliczkę - uważajpacio pisze:No właśnie nie nie będę ryzykował dziękiBodek pisze:Z zaliczkami to bym tak nie szalał, oszustów nie brakuje, umów się na wizytę i potwierdź chęć zakupu.
W sidłach zaliczki
Zaliczka a zadatek
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Oznaczenie silnika: Z18XER
NIE KUPUJ OCZAMI !!! (przepraszam za Capsa)
Wrzuć ogłoszenie na forum, nie bój się, obejrzy je kilka/kilkanaście osób które z paru zdjęć powiedzą ci tyle rzeczy że się zdziwisz... Po to jest ten dział, żeby oglądać auta przed zakupem. Piszesz o zaliczce, rozumiem że masz kawał drogi po auto, może znajdzie się forumowicz, który obejrzy auto na żywo i z chłodną głową się wypowie.
Po to wrzucamy ogłoszenia tutaj, żeby zaraz po zakupie nie pisać w działach o problemach technicznych.
Wrzuć ogłoszenie na forum, nie bój się, obejrzy je kilka/kilkanaście osób które z paru zdjęć powiedzą ci tyle rzeczy że się zdziwisz... Po to jest ten dział, żeby oglądać auta przed zakupem. Piszesz o zaliczce, rozumiem że masz kawał drogi po auto, może znajdzie się forumowicz, który obejrzy auto na żywo i z chłodną głową się wypowie.
Po to wrzucamy ogłoszenia tutaj, żeby zaraz po zakupie nie pisać w działach o problemach technicznych.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...