Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie znam w Łodzi, ale w Ożarowie pod Warszawą zmieniłem za 150 zł u opel- Kwietniak ul. Strzykulska 5 .Zafira 2.0 DTI 2002r. Trzeba było przez TECH2 wybrac język TURECKI, i wyszedł POLSKI....
Witam,właśnie jestem po zakupie Tech 2 i po dwóch dniach zabawy nim mogę stwierdzić że ;
- zośka żony 2008 r z dvd 90 navi nie ma wgranego jezyka polskiego
-vc z 2005 r z cd70 navi dziś robiłem i tam z polskim nie było problemów,
Dziś robiłem ZA z roku 2002 2.0 dti sprowadzoną z belgi z pełnym komputerem i tam z językiem polskim nie było żadnych problemów- komunikaty są po polsku.
volf_2006 pisze:- zośka żony 2008 r z dvd 90 navi nie ma wgranego jezyka polskiego
szukaliśmy niedawno u kumpla w identycznym - też nie ma polskiego. Auto import z DE
Moja podobnie. Import z NL.
Z kolei inny w Astrze H z 2004r (import z NL) na standardowym monochromie - bez problemu z poziomu pokręteł sterowania radiem wskakuje PL
Cześć,
czy ktoś wie, gdzie w okolicach Katowic można zmienić język komputera na polski z niemieckiego ?
ZA OPC 2002
p.s. jaki jest koszt plus minus takiego "zabiegu" ... ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i zrobione
Wgrany język turecki i wszystko zrozumiałe po polsku ...
Dzięki Grzesiu za pomoc
Czy w Zafirze B 2006 r. 1,9 CDTI, CD30, wyświetlacz GID, bez navi, da się zmienić język na polski OP-COMem? czy tylko Techem? Próbowałem OP-COMem, ale polski był tylko przez chwilę (pisało chyba zasięg i aktualne spalanie).