[A] Domestos - ZA 1,8 16v, 125KM, 2000r
czasem czekanie, aż żona zrobi zakupy wnosi coś produktywnego do naszego życia... ale od początku...
Czekam sobie grzecznie na małżonkę, nuda jak cholera, deszcz pada, nic ciekawego. Postanowiłem zajrzeć do książki serwosowej mojej w sumie świeżo zakupionej Zośki. przeglądam, ale nic nie rozumiem.. aż tu nagle moim oczom ukazuje się instrukcja obsługi przełącznika zespolonego z... tempomatem!!! szybki rzut oka na rysunek poglądowy, na przełącznik w mojej Zośce, jeszcze raz na rysunek i olśnienie - toż to to samo ustrojstwo... kluczyk w stacyjkę i jazda na "test". i okazuje się, że faktycznie, jest i działa
Także drodzy koledzy, puszczajcie swoje kobiety na zakupy, a może będzie wam cierpliwość nagrodzona
Czekam sobie grzecznie na małżonkę, nuda jak cholera, deszcz pada, nic ciekawego. Postanowiłem zajrzeć do książki serwosowej mojej w sumie świeżo zakupionej Zośki. przeglądam, ale nic nie rozumiem.. aż tu nagle moim oczom ukazuje się instrukcja obsługi przełącznika zespolonego z... tempomatem!!! szybki rzut oka na rysunek poglądowy, na przełącznik w mojej Zośce, jeszcze raz na rysunek i olśnienie - toż to to samo ustrojstwo... kluczyk w stacyjkę i jazda na "test". i okazuje się, że faktycznie, jest i działa
Także drodzy koledzy, puszczajcie swoje kobiety na zakupy, a może będzie wam cierpliwość nagrodzona
I promise to threat you as good as my leather and ride you as much as my Harley
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Kolega nie zdradził tylko jednej rzeczy... ile to "znalezienie" tempomatu kosztowało...
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
A propos radia...
W sobotę w mojej Zosi zagościło takie oto radyjko
http://allegro.pl/radio-pioneer-deh-470 ... 06592.html
Gra super, pełne synchro z telefonem, nic tylko słuchać
W sobotę w mojej Zosi zagościło takie oto radyjko
http://allegro.pl/radio-pioneer-deh-470 ... 06592.html
Gra super, pełne synchro z telefonem, nic tylko słuchać
I promise to threat you as good as my leather and ride you as much as my Harley