na moje oko to bezpieczniki od gazu albo od jakiegoś alarmu lub centralkiDemba pisze:Mam pytanie czy może ktoś orientuje się od czego są te bezpieczniki i te wejście ? Ten kabel znajduje się w okolicy pedałów. Moje autko to zafira z 2003r 1.8 125km LPG pododno seryjnie zamontowany. Z góry dziękuję za odpowiedzi.![]()
Obrazek
PS: Jeżeli nie tu napisałem proszę o przeniesienie tematu. Dziękuję
[A] Znalazłem złącze, wtyczkę, gniazdo, przycisk - do czego?
Moderator: Sebu$
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ostatnio zmieniony 06 mar 2015, 18:28 przez rafant4011, łącznie zmieniany 2 razy.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Nie słyszałem jeszcze o tym, żeby gaz w tych silnikach był seryjnie montowany, no ale może jeszcze powinienem się douczyć.
Z fabryki raczej z tym nie wyjechało
Z fabryki raczej z tym nie wyjechało
Ostatnio zmieniony 06 mar 2015, 18:30 przez Luko, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
-
Organ18
Cześć wam dziś ściągłem lampkę która znajduje się nad lusterkiem środkowym ( ta w dachu) i znalazłem tam dziwne kable : Pierwszy idzie jak by wiązka od lewej strony auta do mniej więcej środka i od środka idzie w kierunku prawej strony jako biała taśma . Znalazłem także 2 wtyczki jedna jest wąska i długa ma na samym dole tylko piny pełne a górne są puste , a druga kostka jest krótka również dwu rzędowa ale ma chyba tylko 6 otowrów ( nie widzę dokładnie bo jest owinięta taśmą z gąbką ) do czego mogą służyć te wszystkie kable ??
-
Jaymzarf
-
alek_jan