Opel Zafira elegance 2002r 2,0tdi wa-wa 7os 2002
Moderator: Tunio999
Opel Zafira elegance 2002r 2,0tdi wa-wa 7os 2002
Kolejna Zafirka: http://olx.pl/oferta/opel-zafira-elegan ... c1f6844d1a
Co o niej myślicie?
Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
Co o niej myślicie?
Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 22:25 przez robert_0886, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Polecam: http://motoimage.pl/robert_0886 pisze:Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
- Albert Einstein
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
albo prościej - skopiować adres URL zdjęciaTunio999 pisze:Polecam: http://motoimage.pl/robert_0886 pisze:Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Post poprawiłem, nie tylko zdjęcie
Proszę się zapoznać z Regulaminem.
Co do auta - na fotkach nie wygląda źle, cena atrakcyjna jak na auto z 2002roku, zważywszy, że penie jeszcze można coś utargować
Nówka to nie jest - 13 lat, oglądnij na żywo i popytaj co się z nim działo - sprawdź czy ma jakieś błędy, oglądnij blacharkę.
Proszę się zapoznać z Regulaminem.
Co do auta - na fotkach nie wygląda źle, cena atrakcyjna jak na auto z 2002roku, zważywszy, że penie jeszcze można coś utargować
Nówka to nie jest - 13 lat, oglądnij na żywo i popytaj co się z nim działo - sprawdź czy ma jakieś błędy, oglądnij blacharkę.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jak za ten rocznik to cena aż za bardzo atrakcyjna moim zdaniem. Nie ma foty lewego klawisza od klaksonu - zwykle najbardziej zużyty. Plastiki przy radiu też jakieś takie wyświechtane mi się wydają.
Nienawidzę krzywych ramek od rejestracji, ale to może forma antyradaru być
Wycieraczka z tyłu - też coś grzebane było bo nie powinna znajdować się w takiej pozycji.
Reszta ze zdjęć moim zdaniem warta obejrzenia, cena pozwala na drobne poprawki po zakupie
Edit:
Nie ma foty pedałów i przedniego fotela - ciężko stwierdzić faktyczne zużycie auta a co za tym idzie na ile ten przebieg jest blisko/daleko od prawdziwej wartości.
Nienawidzę krzywych ramek od rejestracji, ale to może forma antyradaru być
Wycieraczka z tyłu - też coś grzebane było bo nie powinna znajdować się w takiej pozycji.
Reszta ze zdjęć moim zdaniem warta obejrzenia, cena pozwala na drobne poprawki po zakupie
Edit:
Nie ma foty pedałów i przedniego fotela - ciężko stwierdzić faktyczne zużycie auta a co za tym idzie na ile ten przebieg jest blisko/daleko od prawdziwej wartości.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 23:56 przez Luko, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Tylna klapa ma rudą przy listwie z prawej strony sądzę, że pod nią jest tego więcej.... tablica rejestracyjna bez komentarza dla mnie to oznaka niedbalstwa jak podszedł to takiej błachostki w ten sposób to jak będzie z resztą? po za tym brak zdjęć lewej strony jakby chciał coś ukryć... zdjęcie wnętrza podobnie wszystko jest tylko moim domniemaniem w realiach może być ok... ale tu bym miał się na baczności
co do tylnej wycieraczki sądzę, że któreś mocowanie silniczka pierdykło, zapewne 2 i trzyma się na jednym tylko
co do tylnej wycieraczki sądzę, że któreś mocowanie silniczka pierdykło, zapewne 2 i trzyma się na jednym tylko
-
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- Auto: Opel Astra J 1.6 TB
- Model: AJ
- Oznaczenie silnika: A16LET
Moim zdaniem ta wycieraczka tylnia - puścił plastik ramienia w miejscu osadzenia i wycieraczka będzie kręcić się dookoła (sam miałem dokładnie tam samo) albo jest po prostu źle ramie założone (o kilka ząbków przesunięte na klinie).
Z przodu była przygoda - maska źle spasowana, spora szczelina pomiędzy maską a błotnikiem od strony kierowcy. Zresztą w ogłoszeniu nie ma nic o bezwypadkowości pojazdu.
czepnąć można się faktycznie rudej na listwie bocznej od strony prawej i jak już pisał Maćku, zapewne będzie tam tego więcej.
Z przodu była przygoda - maska źle spasowana, spora szczelina pomiędzy maską a błotnikiem od strony kierowcy. Zresztą w ogłoszeniu nie ma nic o bezwypadkowości pojazdu.
czepnąć można się faktycznie rudej na listwie bocznej od strony prawej i jak już pisał Maćku, zapewne będzie tam tego więcej.
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Bierz VIN i datę 1 rejestracji i sprawdzaj na historiapojazdu.gov.pl - przebieg taki akurat ustawiony więc jest szansa że w 2014 na przeglądzie był inny
Ostatnio zmieniony 25 mar 2015, 08:27 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
>>> tutaj <<< są deko wyraźniejsze zdjęcia.
googlarka ma w pamięci cenę ofertową 8,500.
Przebieg trochę magiczny jak na rocznik auta..
googlarka ma w pamięci cenę ofertową 8,500.
Czyli już obniżył o 500 na wejście... Jest już po jakiś oględzinach i ktoś mu wytknął niedociągnięcia?Opel Zafira A (1999-2005) 8500 PLN. Warszawa - otoMoto.pl
otomoto.pl/opel-zafira-a-elegance-2002r-2-0tdi-wa-wa-C36431237.html
508215302wyświetl numer. Bezpieczeństwo Twoich zakupów - zależy od Ciebie! 1.Zanim skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą sprawdź czy cena pojazdu nie ...
Przebieg trochę magiczny jak na rocznik auta..
Sorry,że się nie odzywałem ale najpierw dopadło mnie przeziębienie a potem było sporo spraw.Nie oglądałem tej Zafiry ale może to i dobrze.
W międzyczasie natrafiłem na inne 7-osobowe auto,nie Zosię,którego (mam nadzieję) będę szczęśliwym posiadaczem.
Dzięki wszystkim za rady i opinie.Gratuluje fajnego forum.
Pozdrawiam.Robert.
W międzyczasie natrafiłem na inne 7-osobowe auto,nie Zosię,którego (mam nadzieję) będę szczęśliwym posiadaczem.
Pozdrawiam.Robert.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Oznaczenie silnika: A18XER
Zamykam - Archiwumrobert_0886 pisze:Sorry,że się nie odzywałem ale najpierw dopadło mnie przeziębienie a potem było sporo spraw.Nie oglądałem tej Zafiry ale może to i dobrze.
Pozdrawiam.Robert.