Opel Zafira elegance 2002r 2,0tdi wa-wa 7os 2002

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
robert_0886

Opel Zafira elegance 2002r 2,0tdi wa-wa 7os 2002

#1 Post autor: robert_0886 »

Kolejna Zafirka: http://olx.pl/oferta/opel-zafira-elegan ... c1f6844d1a
Co o niej myślicie?

Obrazek

Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 22:25 przez robert_0886, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER

#2 Post autor: Tunio999 »

robert_0886 pisze:Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
Polecam: http://motoimage.pl/ ;)
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>

Awatar użytkownika
GOTI
Zafiromaniak
Imię: Sebastian
Auto: Insignia
Model: ZA
Oznaczenie silnika: A18XER

#3 Post autor: GOTI »

Tunio999 pisze:
robert_0886 pisze:Niestety nie mogę wstawić miniatury zdjęcia ze względu na przekroczony limit wstawionych zdjęć.
Polecam: http://motoimage.pl/ ;)
albo prościej - skopiować adres URL zdjęcia ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#4 Post autor: Bodek »

Post poprawiłem, nie tylko zdjęcie ;)

Proszę się zapoznać z Regulaminem.

Co do auta - na fotkach nie wygląda źle, cena atrakcyjna jak na auto z 2002roku, zważywszy, że penie jeszcze można coś utargować

Nówka to nie jest - 13 lat, oglądnij na żywo i popytaj co się z nim działo - sprawdź czy ma jakieś błędy, oglądnij blacharkę.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Awatar użytkownika
Luko
Mieszkaniec
Imię: Łukasz
Auto: Opel Zafira B 1.8
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER

#5 Post autor: Luko »

Jak za ten rocznik to cena aż za bardzo atrakcyjna moim zdaniem. Nie ma foty lewego klawisza od klaksonu - zwykle najbardziej zużyty. Plastiki przy radiu też jakieś takie wyświechtane mi się wydają.
Nienawidzę krzywych ramek od rejestracji, ale to może forma antyradaru być ;) :lol:
Wycieraczka z tyłu - też coś grzebane było bo nie powinna znajdować się w takiej pozycji.
Reszta ze zdjęć moim zdaniem warta obejrzenia, cena pozwala na drobne poprawki po zakupie ;)

Edit:
Nie ma foty pedałów i przedniego fotela - ciężko stwierdzić faktyczne zużycie auta a co za tym idzie na ile ten przebieg jest blisko/daleko od prawdziwej wartości.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 23:56 przez Luko, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Zafira

Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...

Maćku
Zafiromaniak
Imię: Maciej
Auto: seria 3
Model: e46
Oznaczenie silnika: M47,M54

#6 Post autor: Maćku »

Tylna klapa ma rudą przy listwie z prawej strony sądzę, że pod nią jest tego więcej.... tablica rejestracyjna bez komentarza dla mnie to oznaka niedbalstwa jak podszedł to takiej błachostki w ten sposób to jak będzie z resztą? po za tym brak zdjęć lewej strony jakby chciał coś ukryć... zdjęcie wnętrza podobnie wszystko jest tylko moim domniemaniem w realiach może być ok... ale tu bym miał się na baczności ;)

co do tylnej wycieraczki sądzę, że któreś mocowanie silniczka pierdykło, zapewne 2 i trzyma się na jednym tylko :?
Obrazek

bravomen
Bywalec
Imię: Andrzej
Auto: Opel Astra J 1.6 TB
Model: AJ
Oznaczenie silnika: A16LET
#7 Post autor: bravomen »

Moim zdaniem ta wycieraczka tylnia - puścił plastik ramienia w miejscu osadzenia i wycieraczka będzie kręcić się dookoła (sam miałem dokładnie tam samo) albo jest po prostu źle ramie założone (o kilka ząbków przesunięte na klinie).

Z przodu była przygoda - maska źle spasowana, spora szczelina pomiędzy maską a błotnikiem od strony kierowcy. Zresztą w ogłoszeniu nie ma nic o bezwypadkowości pojazdu.

czepnąć można się faktycznie rudej na listwie bocznej od strony prawej i jak już pisał Maćku, zapewne będzie tam tego więcej.

Awatar użytkownika
Maciek
Zafiromaniak
Auto: Z20LET
Oznaczenie silnika: Z20LET

#8 Post autor: Maciek »

Bierz VIN i datę 1 rejestracji i sprawdzaj na historiapojazdu.gov.pl - przebieg taki akurat ustawiony więc jest szansa że w 2014 na przeglądzie był inny ;)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2015, 08:27 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
miodzik
Zafiromaniak
Imię: Marcin
Auto: Zafira
Model: A
Oznaczenie silnika: Y20DTH

#9 Post autor: miodzik »

>>> tutaj <<< są deko wyraźniejsze zdjęcia.

googlarka ma w pamięci cenę ofertową 8,500.
Opel Zafira A (1999-2005) 8500 PLN. Warszawa - otoMoto.pl
otomoto.pl/opel-zafira-a-elegance-2002r-2-0tdi-wa-wa-C36431237.html
508215302wyświetl numer. Bezpieczeństwo Twoich zakupów - zależy od Ciebie! 1.Zanim skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą sprawdź czy cena pojazdu nie ...
Czyli już obniżył o 500 na wejście... Jest już po jakiś oględzinach i ktoś mu wytknął niedociągnięcia?

Przebieg trochę magiczny jak na rocznik auta..
moja Zafira
Obrazek
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek

robert_0886

#10 Post autor: robert_0886 »

Sorry,że się nie odzywałem ale najpierw dopadło mnie przeziębienie a potem było sporo spraw.Nie oglądałem tej Zafiry ale może to i dobrze.
W międzyczasie natrafiłem na inne 7-osobowe auto,nie Zosię,którego (mam nadzieję) będę szczęśliwym posiadaczem.
Dzięki wszystkim za rady i opinie.Gratuluje fajnego forum.
Pozdrawiam.Robert.

Awatar użytkownika
GOTI
Zafiromaniak
Imię: Sebastian
Auto: Insignia
Oznaczenie silnika: A18XER

#11 Post autor: GOTI »

robert_0886 pisze:Sorry,że się nie odzywałem ale najpierw dopadło mnie przeziębienie a potem było sporo spraw.Nie oglądałem tej Zafiry ale może to i dobrze.
W międzyczasie natrafiłem na inne 7-osobowe auto,nie Zosię,którego (mam nadzieję) będę szczęśliwym posiadaczem.
Dzięki wszystkim za rady i opinie.Gratuluje fajnego forum.
Pozdrawiam.Robert.
Zamykam - Archiwum ;)
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”