Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzięki za dobre chęci ale nie to, potrzebuje szerokość auta, pomiędzy drzwiami tylnymi, przykładasz jeden koniec miarki do tapicerki drzwi nad podłokietnikiem(uchwytem) i ciągniesz do drugich drzwi do samej tapicerki nad podłokietnikiem(uchwytem).
cysiu100 pisze:Dzięki za dobre chęci ale nie to, potrzebuje szerokość auta, pomiędzy drzwiami tylnymi, przykładasz jeden koniec miarki do tapicerki drzwi nad podłokietnikiem(uchwytem) i ciągniesz do drugich drzwi do samej tapicerki nad podłokietnikiem(uchwytem).
czyli 135cm (od drzwi do drzwi na wysokości uchwytów do zamykania )
Ostatnio zmieniony 25 mar 2015, 12:13 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Potrzebuje ten wymiar ponieważ przesiadam się z Audi A4 i muszę wiedzieć czy zyskam jakieś miejsce na szerokość. Audi wydaje mi się dość ciasne, a wymiar nad podłokietnikami drzwi wyszedł 142 cm. Teraz jak do tego ma się zafira.
cysiu100 pisze:O teraz mi dobrze zrobiłeś o to mi chodziło. Czyli szału nie ma w porównaniu do Audi A4. Trudno ważne że na kolana będzie więcej miejsca.
Jak planujesz fotelik na tył - to raczej z tyłu tylko jedna osoba i fotelik