Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rafoooo pisze:Widzę, że znów chwila ciszy, a też by mnie interesował język PL w mojej Zafirce, konkretnie chodzi o komunikaty, a posiadam GID'a.
Jakie masz radio?
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Jak nie masz UWA to możesz podjechać na ustawienie polskiego
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Ja wczoraj podłączyłem CD30 MP3 pod CID-a i j.polski był cały czas wcale nie znikał przez pół dnia.
Po podłączeniu CD70 od razu woła o płytę do zmiany języka.
Nie wierzę że to wina panelu klimy jak to inni piszą tu na forum.
MARK-62 pisze:Ja wczoraj podłączyłem CD30 MP3 pod CID-a i j.polski był cały czas wcale nie znikał przez pół dnia.
Dany język może wymuszać panel klimy jak i wyświetlacz czy opcjonalny bluetooth.
MARK-62 pisze:Ja wczoraj podłączyłem CD30 MP3 pod CID-a i j.polski był cały czas wcale nie znikał przez pół dnia.
W twoim przypadku radio cd70 wymusza zmiane jezyka.Nie ustawisz polskiego BC na stałe w tej konfiguracji
Wszystkie wyświetlacze obsługują jezyk polski.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, 21:07 przez drahe, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam , uaktualnie temat pytając czy w Zosi z 2005r.Climatronik, radio CD30 MP3 bez Navi . da się wgrać język polski ???(chodzi o BC). Kolega ma Zosie B i chce zmieniać właśnie panel od klimy bo dowiedział się ,że inaczej nie ma opcji aby na stałe zmienić język ???