Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzisiaj wybrałem się na małe zakupy z racji że Zosia zbliża się do przebiegu 200 tys
w weekend wymienię olej w skrzyni i filtr kabinowy z silnikiem jeszcze trochę poczekam bo nie czas na niego :>
myślałem jeszcze o takich Dunlopach ale w końcu bieżnik Uniroyala bardziej mi wpadał w oko
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
od nich Uniroyale brałem jak toś by był zainteresowany....
Ostatnio zmieniony 30 mar 2015, 20:43 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
rafant4011 pisze:myślałem jeszcze o takich Dunlopach ale w końcu bieżnik Uniroyala bardziej mi wpadał w oko
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rafant4011 pisze:myślałem jeszcze o takich Dunlopach ale w końcu bieżnik Uniroyala bardziej mi wpadał w oko
Na wygląd taka ilość szerokich rowów poprzecznych zwiastuje gwizdanie/buczenie opony, poza tym opony o takiej ostrej rzeźbie bieżnika mają tendencję do ząbkowania. Ciekawe jak będzie się to sprawować po jakichś 20-30 tyś km...
Jeśli chodzi o hałas to w 100% jestem zadowolony myślałem że będzie gorzej ale jestem zaskoczony ich cichością. Nie ma żadnego buczenia i gwizdania zero. A co do tego drugiego to nie wiem co to znaczy ale później sprawdzę.
Już sprawdziłem-nie dotyczy http://m.auto-swiat.pl/porady/eksploatacja,9zlxq
Ostatnio zmieniony 30 mar 2015, 22:46 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.