Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam mam takie coś przy szybie tylniej bocznej na plastiku jest przytwierdzony taki jakby głośniczek ,ale to nie jest głośnik wiecie koledzy może do czego to służy?
pacio pisze:Witam mam takie coś przy szybie tylniej bocznej na plastiku jest przytwierdzony taki jakby głośniczek ,ale to nie jest głośnik wiecie koledzy może do czego to służy?
Może to czujnik ruchu od alarmu, a na przedniej szybie u góry w rogach - tam też montują
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
pacio pisze:Witam mam takie coś przy szybie tylniej bocznej na plastiku jest przytwierdzony taki jakby głośniczek ,ale to nie jest głośnik wiecie koledzy może do czego to służy?
Może to czujnik ruchu od alarmu, a na przedniej szybie u góry w rogach - tam też montują
Nie z przodu nie ma ,tak wiem jakaś fotka ,ale najpierw muszę nauczyć się je wstawiać ,dzisiaj próbowałem i normalnie masakra ,robiłem to według instr.z forum i nic muszę żonę poprosić heee.
Rybka pisze:Sygnalizator od czujników cofania.
Powinno piszczeć zależnie od odległości od przeszkody
Tak sprawa rozwiązana dzięki kolego piszczy tylko nie zmienia piszczenia jak się zbliża do przeszkody bo jednego nie mam muszę gdzieś zadobyć ,ale dzięki i pozdrawiam .Można zamkąć.
cześć, to jest orginalny buzer od parktronica, tylko, że powinien być pod sufitem, zaraz za plastikiem z światełkiem bagażnika, niedawno mój przestał działać i okazało się, że to wina spalonego buzera, wyglądał identycznie. Wyciołem go i zastąpiłem zwykłym małym głośniczkiem wysokotonowym, pozdro