[B] - jamison - 1.9 CDTI, Design, 150km, 2007r, panorama.
[B] - jamison - 1.9 CDTI, Design, 150km, 2007r, panorama.
witam.
czas zaprezetowac moja zosie,moja pierwsza (zona)
wiec tak zaczyna sie przygoda z tym rodzinnym autkiem.
Po dlugich poszukiwaniach i przetestowaniu kilku autek
zwycierzyla zafirka,maly przebieg,pierwszy wlasciciel,serwisowana.
Auto sprawowalo sie dobrze mniej a wiecej do roku i zaczelo sie oczywiscie,zapchalem dpf zanim zaczolem kumac jak go pilnowac.
No nic spoko,to jest teraz pikus przy 30 tys mil pompa wody rozpadla sie miesiac wczesniej auto bylo na serwisie i barany zalali zosie plynem letnim a ze,zimowa aura panowala to masz babo placek.Potem juz z gorki nowy kolektor,sprzeglo komplet,vacpomp,pompa wtryskow,egr...
Panowie albo ja albo zosia ale sie nie poddam czuje ze,pomalu daje sie oswojic.Mam teraz klopot z bledem P2279 a tak po zatym ze,autko szybko traci kozaczki to jest super kola 245/45/17
Licze na pomoc co do tego bledu,dodam ze egr nowy,przepustnica wyczyszczona,weze sprawdzone,boost sensor juz jedzie nowy.
Moje modyfikacje
xenony made in ....
Dvd
engeleys
teraz przymiatka do radyjka...
pozdrawiam serdecznie.
czas zaprezetowac moja zosie,moja pierwsza (zona)
wiec tak zaczyna sie przygoda z tym rodzinnym autkiem.
Po dlugich poszukiwaniach i przetestowaniu kilku autek
zwycierzyla zafirka,maly przebieg,pierwszy wlasciciel,serwisowana.
Auto sprawowalo sie dobrze mniej a wiecej do roku i zaczelo sie oczywiscie,zapchalem dpf zanim zaczolem kumac jak go pilnowac.
No nic spoko,to jest teraz pikus przy 30 tys mil pompa wody rozpadla sie miesiac wczesniej auto bylo na serwisie i barany zalali zosie plynem letnim a ze,zimowa aura panowala to masz babo placek.Potem juz z gorki nowy kolektor,sprzeglo komplet,vacpomp,pompa wtryskow,egr...
Panowie albo ja albo zosia ale sie nie poddam czuje ze,pomalu daje sie oswojic.Mam teraz klopot z bledem P2279 a tak po zatym ze,autko szybko traci kozaczki to jest super kola 245/45/17
Licze na pomoc co do tego bledu,dodam ze egr nowy,przepustnica wyczyszczona,weze sprawdzone,boost sensor juz jedzie nowy.
Moje modyfikacje
xenony made in ....
Dvd
engeleys
teraz przymiatka do radyjka...
pozdrawiam serdecznie.
- Załączniki
-
- 20150411_174819.jpg (18.49 KiB) Przejrzano 1241 razy
-
- 20150411_174907.jpg (45 KiB) Przejrzano 1241 razy
-
- 20150411_183716.jpg (48.1 KiB) Przejrzano 1241 razy
-
- 20150411_183904.jpg (49.56 KiB) Przejrzano 1241 razy
-
- 20150411_183917.jpg (58.64 KiB) Przejrzano 1241 razy
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 17:56 przez Jamison, łącznie zmieniany 2 razy.
xenony dokladane
- Piasek
- Zafiromaniak
- Model:
Reflektory przypominają mi
Szkoda że nie poszukałeś jakiejś wypasionej wersji - tam u Was nie jest to problemem. A ! i nie wiem czy wiesz ale ktoś ci sprzedał anglika - jakbyś nie wiedział... bo masz kierownicę po złej stronie
A poza tym fajne autko (które i tak kiedyś trafi do PL w całości lub w częściach )
Szkoda że nie poszukałeś jakiejś wypasionej wersji - tam u Was nie jest to problemem. A ! i nie wiem czy wiesz ale ktoś ci sprzedał anglika - jakbyś nie wiedział... bo masz kierownicę po złej stronie
A poza tym fajne autko (które i tak kiedyś trafi do PL w całości lub w częściach )
-
- Mieszkaniec
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: costam
u nich taka zasada jest, że pasażer musi mieć prawko i prowadzi, dlatego kierownicę tam dają to dziwaki są, bo do tego wszyscy pod prąd jeżdżąZafek80 pisze: i nie wiem czy wiesz ale ktoś ci sprzedał anglika - jakbyś nie wiedział... bo masz kierownicę po złej stronie
a Zośka ładna poza tym
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 09:08 przez u99artur, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Widzę, że ostatnio przybywa nam autek typu vauxhall -
Zadowolenia z jazdy
Zadowolenia z jazdy
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 12:17 przez Bodek, łącznie zmieniany 2 razy.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.