Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na tym przełomie były małe zmiany i czasami nie było polskiego (nawet pod tureckim - jak sie zdarzało), ale na 100% będziesz miał angielski co brzmi bardziej optymistycznie niż niemiecki
domestos pisze:Czy ktoś orientuje się czy w okolicach Częstochowy (do 100km) ktoś oprócz ASO zmienia język w ZA (MID)
do 100 km to tak ...
Nasz forumowy kolega z Sosnowca.
Zmienił u mnie na turecki i rozumiem po polsku
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Witam. Poszukuje osoby z Elbląga lub okolic oczywiscie nie za free zawsze sie idzie dogadać, która zmieni mi jezyk na polski. Opel zafira A rok 2000. 2000 edition. Turecki nie działa . Można zmienić język poprzez radio ale nie ma tam polskiego, więc narazie mam z niemieckiego angielski 50 % sukcesu.
Kilka postów wyżej ...
Okolice Olkusza to może być Sosnowiec ...
Szybko I dobrze nasz forumowy kolega zmieni język
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Sebu$ pisze:Kilka postów wyżej ...
Okolice Olkusza to może być Sosnowiec ...
Szybko I dobrze nasz forumowy kolega zmieni język
Tak , pisałem do niego na PW , ale chyba ma pełną skrzynkę bo nie da się do niego nic wysłać.
Jeżeli to przeczyta kolega volf_2006 to proszę o kontakt na PW.
Grzesiu,
dałem mu telefon i będzie się z Tobą kontaktował.