Opel Zafira Climatronic/1.8/Bezwypadek/Opłacona - Złotów

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
pp

Opel Zafira Climatronic/1.8/Bezwypadek/Opłacona - Złotów

#1 Post autor: pp »

Witam szanownych forumowiczów.
Czy ktoś z Was miał może do czynienia z tym handlarzem: AUTO-HANDEL TADEUSZ BOROWICZ - ul. Kujanska 37b - 77-400 Złotów, złotowski, Wielkopolskie (koło Piły) - i ma możliwość podzielić się jakimiś doświadczeniami bądź opinią?...
http://auto-odnowazlotow.otomoto.pl/ - to strona firmy...

Ewentualnie czy ktoś z Was może miał okazję oglądać to autko:
http://otomoto.pl/oferta/climatronic-1- ... _at=280263 i byłby w stanie też coś powiedzieć...

Wolę zapytać zanim pogonię 200km na oględziny. Czekam jeszcze wprawdzie na podesłanie zdjęcia z książki serwisowej, żeby wykonać kontrolny telefon do serwisu w "żabowie" w celu potwierdzenia książkowych danych...

Będę niezmiernie wdzięczny jeżeli ktoś miałby jakieś informacje na ten temat...

Dziękuję pozdrawiam...
Załączniki
Zdjęcie samochodu z powyższej oferty
Zdjęcie samochodu z powyższej oferty
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2015, 15:33 przez pp, łącznie zmieniany 1 raz.

Maćku
Zafiromaniak
Imię: Maciej
Auto: seria 3
Model: e46
Oznaczenie silnika: M47,M54

#2 Post autor: Maćku »

Coś było robione z prawym bokiem lampa jest nie udolnie spasowana, wgniotka na zderzaku obok rejestracji nie znaczy w sumie o niczym reszta czysta jak to u handlarza byle ukryć drobne niedociągnięcie, a to wyciek oleju, a to jakieś ryski itp...
Po zakupie mozna wracać do domu na kołach , audi posiada oryginalne tablice
no proszę Pana jakie Audi metoda kopiuj wklej :lol:

Auto bezwypadkowe: TAK

ewidentnie coś nie tak z ta lampą już kłamie :|

przebieg mało wiarygodny chociażby po zużyciu kierownicy (patrz prawa ręka godzina godzina 3 plus nie gumowe przyciski klaksonu) i pedałów hamulec zjechany gorzej jak u mnie :mrgreen: do tego gałka zmiany biegów zmieniona ;)
Obrazek

Andrzej2503
Zafiromaniak
Imię: Andrzej
Auto: Zafiry
Model: wszystkie
Oznaczenie silnika: różne
#3 Post autor: Andrzej2503 »

fajną ma autolawetę na stronie :lol: 14 letnia i 224ts./km :!:
kupiona aby jeździć do kościoła tylko :mrgreen:
ja rocznie swoją robię około 200tys. km

PS.
to jest moja opinia o sprzedającym.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2015, 15:37 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 2 razy.
sklepik z Zafirami B i C

pp

#4 Post autor: pp »

...ooo - Witam Panie Andrzeju :)
Ta ZA u Pana co była zaliczkowana już poszła czy gość się rozmyślił?... Bo i do Gorzowa ze Szczecina bliżej i sprzedawca bardziej znany :)

pp

#5 Post autor: pp »

Maćku pisze:Coś było robione z prawym bokiem lampa jest nie udolnie spasowana, wgniotka na zderzaku obok rejestracji nie znaczy w sumie o niczym reszta czysta jak to u handlarza byle ukryć drobne niedociągnięcie, a to wyciek oleju, a to jakieś ryski itp...
W nawiązaniu do tej szczeliny pomiędzy lampą a maską?... - to o to chodzi?... Rzeczywiście jakieś takie nieco różne jakby...
Maćku pisze:...(plus nie gumowe przyciski klaksonu) i pedałów hamulec zjechany gorzej jak u mnie do tego gałka zmiany biegów zmieniona ;)
No fakt - przyciski to bolączka, aczkolwiek przy normalnej eksploatacji raczej ciężko je zarżnąć, to jednak jak widać nie stanowi to problemu... Przyznam, że (trochę wstyd) pomyślałem że może oryginały w dobrym stanie :) Gałki nie wyłapałem szczerze mówiąc bo niewiele jej widać, a hamulec rzeczywiście - niewiele go zostało na tym pedale...

dzięki za podpowiedzi...

hmm... chyba wycieczka zbędna będzie w takim razie...

EDIT
No dobra - to chyba nie ma co drążyć tematu głębiej bo to wygląda na to, że lepiej raczej nie będzie z tym autem...

Chyba w tych krótkich odpowiedziach padło wystarczająco dożo informacji by wyciągnąć właściwe wnioski...

Dziękuję za szybkie i rzeczowe informacje...

Czy do zamknięcia?... Jak admin uważa - chyba, że ktoś jeszcze chce coś dorzucić...

Posty pisane w krótkim odstępie czasowym edytujemy i scalamy - GOTI ;)
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2015, 16:28 przez pp, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
GOTI
Zafiromaniak
Imię: Sebastian
Auto: Insignia
Model: ZA
Oznaczenie silnika: A18XER

#6 Post autor: GOTI »

Na życzenie autora - Archiwum
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”