Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zafirakamil pisze:Cześć , mam malutkie pytanko czy ktoś wie na jakich alufelgach wychodziły Zafiry z roku 2004 dokładnie kwiecień , bo wiem że jest dużo rodzajów ich a te co mam są od starszej wersji. Można jakoś to określić, czy wypuszczali je w tym roczniku na różnych alusach ? :>
zafirakamil pisze:Cześć , mam malutkie pytanko czy ktoś wie na jakich alufelgach wychodziły Zafiry z roku 2004 dokładnie kwiecień , bo wiem że jest dużo rodzajów ich a te co mam są od starszej wersji. Można jakoś to określić, czy wypuszczali je w tym roczniku na różnych alusach ? :>
Mam panowie i panie dylemat, czy koła o rozmiarze 225/45 R17 ET 39 podejdą do mojego autka? Mam znalezione ciekawe koła i nie jestem pewien czy będą pasować. bardzo proszę o porady Pozdrawiam
Koła zakupione. Mam mały dylemat co do rozmiaru opon, aktualnie mam 225/45 r17 (stare, spękane) a zastanawiam się nad zmianą na FALKEN 215/50R17 91W ZE 914. Może coś doradzicie?
karolforst. pisze:Koła zakupione. Mam mały dylemat co do rozmiaru opon, aktualnie mam 225/45 r17 (stare, spękane) a zastanawiam się nad zmianą na FALKEN 215/50R17 91W ZE 914. Może coś doradzicie?
jakim sensie? węższa opona to mniejsze opory toczenia w zależności od szerokości felgi ma albo tzw. "stożek" lub tzw. "balon"...
średnica między 225/45 a 215/50 będzie podobna z kalkulatora wychodzi, że średnica na 215 będzie większa niższa na 225 o 12,5mm, czyli różnica żadna