Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
byłem dziś w aso ale nie znaleźli takiego wężyka mają tylko o średnicy 6 mm a ja mam z jednej strony 4 mm a z drugiej 6mm narazie kupiłem w Norauto o średnicy 4 mm podgrzałem i wcisłem zobaczymy co będzie ale dzięki
Bardzo prosze o podanie mi numeru zaworu sterujacego turbiną w mojej Zafirce. Pytam poniewaz chce mieć już nowy jak bede rozbieral.
Numer Vin to W0L0AHM756G129066
Czy to jest ten wadliwy ktory powinien byc wymieniony?
Z gory dziekuje za pomoc.
Dykos pisze:Bardzo prosze o podanie mi numeru zaworu sterujacego turbiną w mojej Zafirce. Pytam poniewaz chce mieć już nowy jak bede rozbieral.
Numer Vin to W0L0AHM756G129066
Czy to jest ten wadliwy ktory powinien byc wymieniony?
Z gory dziekuje za pomoc.
CZUJNIK, PODCIŚNIENIE, TURBOŁADOWARKA (JNS - STOSOWAĆ 55563534 - nr części, 5851073 - nr katalogowy)
Bodek, a czy możesz zobaczyć filtr paliwa jaki ma numer? Dla porównania potrzebowałbym też jakiegoś numeru dla Zafiry benzyny bez CNG. Pani w Oplu gdzie znają się na CNG, powiedziała mi, że w przypadku CNG, to jest ten sam filtr co do paliwa. Dziwne, ale może??????
wiktorio001 pisze:Bodek, a czy możesz zobaczyć filtr paliwa jaki ma numer? Dla porównania potrzebowałbym też jakiegoś numeru dla Zafiry benzyny bez CNG. Pani w Oplu gdzie znają się na CNG, powiedziała mi, że w przypadku CNG, to jest ten sam filtr co do paliwa. Dziwne, ale może??????
Zafira w benzynie Z18XER nie ma filtra paliwa.
Do Twojego też nie ma
Ostatnio zmieniony 06 maja 2015, 17:14 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.