POLECANE/Niepolecane - lakiernicy - propozycje i dyskusja
Moderator: Mariusz
-
byncek85
POLECANE/Niepolecane - lakiernicy - propozycje i dyskusja
WITAM
Panowie chcialbym pomalowac w zafirce dach maske i felgi na czarny mat ,a najlepiej okleic okleina czary mat !!!!
JESLI KTOS WIE CZY W OKOLICACH GDANSKA LUB OKOLICACH KIELC SIE TYM KTOS ZAJMUJE TO PROSZE O KOTAKT !!!
Panowie chcialbym pomalowac w zafirce dach maske i felgi na czarny mat ,a najlepiej okleic okleina czary mat !!!!
JESLI KTOS WIE CZY W OKOLICACH GDANSKA LUB OKOLICACH KIELC SIE TYM KTOS ZAJMUJE TO PROSZE O KOTAKT !!!
Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 15:31 przez byncek85, łącznie zmieniany 2 razy.
-
BajBus
wiem kto się tym zajmuje w okolicach wroclawia 
www.zmianakoloruauta.pl
ale to Ci chyba nie po drodze...
www.zmianakoloruauta.pl
ale to Ci chyba nie po drodze...
-
giant19s
-
dejna
-
byncek85
-
KOPERNIK
-
byncek85
-
BajBus
wpadaj na wiosnę 
zrobimy jakiegoś grila,
nocleg Ci załatwię myślę że sie w 2 dni uwiną
a w czarnym karbonie autka wyglądają przekozacko, czekam teraz z niecierpliwością na pierwsze auto w białym karbonie, miało być na początku miesiąca, ale coś dojechać nie może...
zrobimy jakiegoś grila,
nocleg Ci załatwię myślę że sie w 2 dni uwiną
a w czarnym karbonie autka wyglądają przekozacko, czekam teraz z niecierpliwością na pierwsze auto w białym karbonie, miało być na początku miesiąca, ale coś dojechać nie może...
biały macik na zafirce napewno bajka do tego maska i dach w karbonie to już wogóle...byncek85 pisze:Zawsze chcialem miec auto w macie a ciezko takie kupic:)
-
byncek85
-
kwazaar
Cześć,
Czy ktoś z Szanownych Kolegów może z czystym sumieniem polecić mi dobrego lakiernika w wa-wie lub okolicach...
Z góry dzięki za info.
Czy ktoś z Szanownych Kolegów może z czystym sumieniem polecić mi dobrego lakiernika w wa-wie lub okolicach...
Z góry dzięki za info.
-
dejna
-
Woytas
-
dejna