Jak na 1.8 bogato wyposażona nawet listwy w kolor jeśli oryginalnie to też rzadko spotykany full kolor w takim odcieniu... zdjęcia robione zaraz po umyciu chce może ukryć nie doskonałości lakieru bądź różne odcienie na elementach... Co do Automatu super sprawa jak jest zadbany masz cisze i spokój sam szukałem w automacie, ale nie znalazłem
Wnętrze

lubię jasne skóry tutaj robi to dla mnie na +
Co dalej jak się przyjrzysz zderzak przedni jest uszkodzony lewy narożnik plus z lusterka schodzi czerń auto albo mało zadbana lakierniczo albo stało w kiepskich warunkach np. przy drodze (sól) nie spotkałem się by tak przy lusterku działo się w Zafirze A :> dodatkowo widzę dosyć spore zadrapanie na prawym błotniku rysa to to nie jest
Gdybyś jechał oglądać przede wszystkim sprawdź skrzynię nie może szarpać i nie może przeciągać zmiany biegów usłyszysz takie specyficzne przeciąganie jakby sprzęgło ślizgało oznacza to mocne zużycie skrzyni przez nieprawidłowe użytkowanie, system sport musi ciągnąc auto do wyższych obrotów i szybciej reagować na tzw. Kick