[A] - Luigi - Opel Zafira A 1.8 Opc Lift. 2004,r 180 tys/km
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Witaj Łukasz na forum ZKP, pozdrowienia z Krakowa
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Witam serdecznie.
Rozrząd zrobiony tak jak wcześniej zapowiadałem. dokonałem wymiany wszystkich fitów i płynów itp.
Równocześnie udało się naprawić elektryczne szyby powodem były przetarte kable.
Problem z tylnym światłem przeciwmgielnym rozwiązany. zrobiłem mostek na kości z haku, jednym słowem zgnite.
Jeszcze zostało do zrobienia wymiana siłownika z drzwi lewe tył i pospawanie tłumika końcowego na łączeniu.
Rozrząd zrobiony tak jak wcześniej zapowiadałem. dokonałem wymiany wszystkich fitów i płynów itp.
Równocześnie udało się naprawić elektryczne szyby powodem były przetarte kable.
Problem z tylnym światłem przeciwmgielnym rozwiązany. zrobiłem mostek na kości z haku, jednym słowem zgnite.
Jeszcze zostało do zrobienia wymiana siłownika z drzwi lewe tył i pospawanie tłumika końcowego na łączeniu.
CO do moich kłopotów z klimą. Przyczyną braku zmiany na nawiew wew. i zew.
Był pęknięty element miedzy serwem a wodzikiem klapy zamykającym obieg.
Przewody wentylacyjne zostały wyczyszczone z tony kurzu. w poniedziałek mnie tylko czeka zawiezienie zafirki do SPA. szybkie ozonowanie, zdjęcia cuda po odnowie.
i możne jakieś zdjęcie będę mieć nareszcie na avatarze.
Był pęknięty element miedzy serwem a wodzikiem klapy zamykającym obieg.
Przewody wentylacyjne zostały wyczyszczone z tony kurzu. w poniedziałek mnie tylko czeka zawiezienie zafirki do SPA. szybkie ozonowanie, zdjęcia cuda po odnowie.
i możne jakieś zdjęcie będę mieć nareszcie na avatarze.