[B] - Czesław - 1,7 Inowation 2010
- lawless
- Zafiromaniak
- Imię: Adam
- Auto: Opel Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z1.8XER
Niestety tacy się nie przejmują tym że ktoś musi 3-4 stówy wywalić!
Nie wiem czy profilaktycznie nie możesz zgłosić tego na Pały skutek będzie żaden na pewno. Lecz u nas przypadkiem jakieś łepki wpadły za niszczenie aut(sprawy sprzed kilku miesięcy) no i ci pozgłaszali kiedyś uszkodzenia o jakieś odszkodowania będą sądzić czy jakoś tak !
Nie wiem czy profilaktycznie nie możesz zgłosić tego na Pały skutek będzie żaden na pewno. Lecz u nas przypadkiem jakieś łepki wpadły za niszczenie aut(sprawy sprzed kilku miesięcy) no i ci pozgłaszali kiedyś uszkodzenia o jakieś odszkodowania będą sądzić czy jakoś tak !
Myśl samodzielnie!
-
Rafoooo
....sprawę umożą po tygodniu..... Brak dowodów, brak świadków...... Znając życie brak kamer monitoringu w okolicy wyrządzonej szkody...... Standardowowa gadka prowadzących sprawę, a chodzenia i składania zeznań trochę jest..... Szkoda czasu. Mi megane tak porysowali, tylna klapa, drzwi przednie i drzwi tylne, ktoś po złości kluczem pewnie zrysował, koszt pewnie z 700zl, bo tak głęboko zrysowane..... Zgłosiłem, po tygodniu umożyli.lawless pisze:Niestety tacy się nie przejmują tym że ktoś musi 3-4 stówy wywalić!
-
Piasek
-
miodzik
-
Rafoooo
- Czesław
- Zafiromaniak
- Imię: Czesław
- Auto: Meriva B 1,4 120 KM
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Nel
Na okres wyczekiwania (potrwa do Sierpnia ) mam Pande z 2013 disel
Autko fajne do pracy czy po mieście super pali okolo 4 l / 100 km
ma komp. który pokazuje nawet spaloną żarówkę
Ale nie ma cent.zamka nawet na kluczyk,czworo drzwi trzeba zamykać każde z osobna nie wiem czy delikatna kobieta potrafi zmieniać biegi jedną ręką makabra autko ma najechane 20 000 km
Autko fajne do pracy czy po mieście super pali okolo 4 l / 100 km
ma komp. który pokazuje nawet spaloną żarówkę
Ale nie ma cent.zamka nawet na kluczyk,czworo drzwi trzeba zamykać każde z osobna nie wiem czy delikatna kobieta potrafi zmieniać biegi jedną ręką makabra autko ma najechane 20 000 km
czesiek_ze