Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Całkiem ciekawy egzemplarz.
Na osłonie prawej tylnej lampy zerwana guma odboju - coś co ciężko zrobić w normalnej eksploatacji.
Może to tylko efekt lakieru, ale na wszystkich zdjęciach, przy różnych kątach, kolor zderzaków różni się od koloru nadwozia.
Jadę dziś obejrzeć. Właściciel podaje przebieg na 185k. Rok produkcji w dowodzie 2006 modelowo 2007. zapewnia że nie bity, zgadza się na pomiar miernikiem lakieru.
NR VIN:W0L0AHM757G060628
Bodek pisze:Troszkę dziwna kierownica, albo mi się wydaje
Oglądałem już wcześniej kilka ogłoszeń z zafirami tego gostka i w każdej moją uwagę zwracała kierownica. Wszystkie wyglądały jak nowe, na jednym ze zdjęć była kiedyś kierownica z bliska i wydaje mi się, że daje je do obszycia. Pewnie dlatego że są wytarte :>
Niestety nie zdążyłem obejrzeć- w połowie drogi dostałem info że sprzedana:(
Postanowiłem odwiedzić kilka komisów z wcześniej upatrzonymi autami i stwierdziałem, że albo mam zbyt wygórowane oczekiwania albo same G w tych komisach. Ciężko znaleźć cokolwiek sensownego. Za kupę pieniędzy oferują poobrywane elementy wyposażenia wnętrza, albo obdrapane i porysowane karoserie. Ogólnie jestem załamany!!!!!