[I] Flora - Vectra C
eee bez przesady.
Na VKP jest dwoch kolesi, ktorzy sprowadzaja Ople zza Odry i jakos wynajduja auta w bardzo dobrym stanie za umiarkowane pieniadze. Jak ktos szuka perelki w cenie szrotu to rzeczywiscie jest problem.
A co do DTI 101KM w VC, to rzeczywiscie troche slabo... Wiem ze w VB dalo sie chipem zrobic 115-120KM, duzo nie dawalo ale zawsze cos. W VC podobno juz taki chip jest problematyzczny ze wzgledu na inne sterowanie pompa
Na VKP jest dwoch kolesi, ktorzy sprowadzaja Ople zza Odry i jakos wynajduja auta w bardzo dobrym stanie za umiarkowane pieniadze. Jak ktos szuka perelki w cenie szrotu to rzeczywiscie jest problem.
A co do DTI 101KM w VC, to rzeczywiscie troche slabo... Wiem ze w VB dalo sie chipem zrobic 115-120KM, duzo nie dawalo ale zawsze cos. W VC podobno juz taki chip jest problematyzczny ze wzgledu na inne sterowanie pompa
- Marzenka13
- Zafiromaniak
- Imię: Marzena
- Auto: Inny
- Model: D
- Oznaczenie silnika: b_1.6
Ładna sztuka . Kolorek ciekawy . Bezawaryjności życzę
Przekaz 1% - Kingusi a to jej stronka http://www.pomoz.eu .
"Idąc po prostu idź! Siedząc po prostu siedź! Przede wszystkim Nie wahaj się!"
"Idąc po prostu idź! Siedząc po prostu siedź! Przede wszystkim Nie wahaj się!"
- violator
- Zafiromaniak
- Imię: Artur
- Auto: Meriva 1.4 Turbo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: A14NEL
Ja ci dam zaraz mery że zgniatarki . Swoją droga to myślę sobie gdzie te kg są w Mery bo waży więcej niż Zafira A i Vectra cnorris_85 pisze:Mi osobiście nijak nie pasują przednie reflektory... podobne ma meriva i tam jakoś to się lepiej komponuje, pewnie dlatego że mery wydaje mi się Zafirą, która wpadła do zgniatarki ale tutaj mamy do czynienia z autem długim więc optycznie znacznie lepiej od niemal kwadratowych pasowałyby tutaj choćby poziome prostokątne światła.
- violator
- Zafiromaniak
- Imię: Artur
- Auto: Meriva 1.4 Turbo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: A14NEL
moja waży 1460 kg 1.7CDTI mogła by byc lzejsza lepszego kopa by miała
Ostatnio zmieniony 09 gru 2015, 11:21 przez violator, łącznie zmieniany 1 raz.