Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
norris_85 pisze:Heh. Poruszyłeś temat o którym zamierzałem pisać za kilka dni ...
no ta ja to samo raz jeszcze napisze za kilka dni
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Kółka odebrane i zamontowane od razu na auto Przy okazji Zefir zaczął przemawiać do mnie ludzkim językiem i mimo że to tylko angielski (niestety polskiego sterownik mojego wyśw nie obsługuje) to dla mnie jest to niemal drugi ojczysty język więc jest jak najbardziej pozytywnie
norris_85 pisze:.........Zefir zaczął przemawiać do mnie ludzkim językiem i mimo że to tylko angielski (niestety polskiego sterownik mojego wyśw nie obsługuje) to dla mnie jest to niemal drugi ojczysty język więc jest jak najbardziej pozytywnie
Mała rzecz, a cieszy
Też uważam, że EN zupełnie wystarczy - u mnie też nie ma możliwości zmiany na PL, a z belgijskim sobie nie radzę
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Wymiana oleju w ASO (a co... jak promocja serwisowa to czemu nie ) przy okazji wymieniony korek miski olejowej (25zł ) bo ponoć przepuszczał (ale jakoś w garażu mam sucho ) no i ogólna ocena autka, którą robią przy dowolnym serwisie nie znalazła absolutnie NIC poza klockami i tarczami do oczyszczenia
norris_85 pisze:Wymiana oleju w ASO (a co... jak promocja serwisowa to czemu nie ) przy okazji wymieniony korek miski olejowej (25zł ) bo ponoć przepuszczał (ale jakoś w garażu mam sucho ) no i ogólna ocena autka, którą robią przy dowolnym serwisie nie znalazła absolutnie NIC poza klockami i tarczami do oczyszczenia
Też zamierzam skorzystać z tej promocji Korek może się już pocił i dlatego go wymienili :>
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....