Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zagadka rozwikłana. Przycisk + jest do dopuszczania powietrza, zaś - do upuszczania. U mnie z racji długiego nieużywania zapiekł się zaworek i nie dało się go wcisnąć. Po przeczyszczeniu działa aż miło. Pozostaje zagadką plastikowa rurka
Nie jestem pewien ale ta rurka moze byc od zestawu naprawczego czyli do wpompowania "pianki" uszczelniajacej. Tak jest w kompresorze ktory ja posiadam z iveco
Dołączę się do tematu.
Jak wygląda u Was sprawa zasilania tego kompresorka? Bo w schowku gniazdka nie ma, kabelka przy tym zestawie również nie. Czyżby ów kabelek zaginął komuś?
Wojtek7090 pisze:Dołączę się do tematu.
Jak wygląda u Was sprawa zasilania tego kompresorka? Bo w schowku gniazdka nie ma, kabelka przy tym zestawie również nie. Czyżby ów kabelek zaginął komuś?
U mnie kompresor ma zasilanie wbudowane - tzn podpięty jest bezpośrednio do instalacji.
Janus a możesz podesłać fotke jak to wygląda u Ciebie?
Bo mój jest w tym styropianowym opakowaniu, ma trzypinowe gniazdo z tyłu obudowy ale nie mam żadnego kabelka do niego.